Magazin > VIP
2163 ogledov

To so Slovenci, ki vas ne bodo pustili suhe!

Mister Slovenije
1/8
Ana Gregorič
Danes zvečer bo znano, kateri izmed teh Pozejdonov bo novi Mister Slovenije.

Finalisti za mistra Slovenije so tik pred finalnim dejanjem. Nocojšnji vrhunec projekta – veliki finale, bo dvema fantoma za vedno spremenil življenje. Okronali bodo namreč mistra Cosmo 2018 in mistra Slovenije 2018, slednji nas bo januarja zastopal na svetovnem izboru Mister International v Aziji. Mladeniči so bili tekom izbora postavljeni pred vrsto preizkušenj in deležni številnih delavnic o stilu, poziranju, premagovanju treme, nastopanju ter bili vseskozi športno aktivni. Imeli so tudi tri fotografiranja s priznano fotografinjo Ano Gregorič in te fotografije so rezultat njihove preobrazbe od januarja pa vse do danes. 

mister slovenije 2018 se ga spomnite? Magazin Med mistri tudi tekmovalec iz resničnostnega šova

Fante so postavili v naravno okolje na škofjeloško kopališče poljanske Sore, kjer so se morali še zadnjič dokazati in prepričati. Kot pravi Pozejdoni so se zlili z vodo in delo opravili nadvse profesionalno, prav nič ni bilo videti, da je bila voda ledeno hladna. Med kopalci je bilo slišati tudi, da je temperatura Sori narasla za kar nekaj stopinj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice