Magazin > VIP
8222 ogledov

Tony Cetinski podrobno opisal nesrečo

Tony Cetinski Mediaspeed
Tako se je zgodilo, ko je v Rovinju povozil moškega.

Hrvaški glasbenik Tony Cetinski se je po dolgih letih spet preselil v rodni Rovinj. Življenja v domačem kraju se je izjemno veselil, a že v prvih mesecih ga je doletela huda nesreča. Pred nekaj dnevi je Tony namreč povozil someščana, ki je, ko je bil Tony za volanom svojega vozila, ležal na cestišču.

Kaj se je dogajalo in kako je reagiral, je zaupal hrvaški reviji Gloria. "Še vedno sem v velikem šoku in težko mi je govoriti o tej nesreči. Spomnim se vsega, mi pa še vedno ni jasno, kako se je to lahko zgodilo," je zgodbo začel priljubljeni pevec.

Nesreča v Rovinju | Avtor: Dusko Marusic/PIXSELL Dusko Marusic/PIXSELL
Opisal je, da je dovoz v ulico, kjer se je zgodila nesreča, zelo oster in da je treba na ovinku voziti čisto počasi. "To je zelo oster ovinek. Tam moraš zavijati zelo previdno," je opisal Tony, saj so ulice v Rovinju zelo ozke: "Moraš iti tizjemno počasi, da bi lahko prišel mimo stavb, ki so na obeh straneh ozke ulice. Zavil sem zelo počasi, skoraj tako počasi, kot če bi šel ven iz parkirnega prostora. Zavil sem levo in takoj, ko sem to naredil, sem začutil nekaj pod podvozjem avtomobila. Pogledal sem pod avto in sprva nisem videl ničesar. Pogledal sem pod drugim kotom in videl nekaj, kar sem najmanj pričakoval – človeka. Ta prizor bo z menoj do konca življenja."

Ko je Tony dojel, da je povozil človeka, je želel le, da ga reši in da se prepriča, če je z njim vse v redu. Kot je povedal za hrvaško revijo, je stekel v frizerski salon, ki je bil čez cesto in jih v paniki prosil, naj pokličejo rešilca in policiste. "Nisem vedel, ali je živ ali ne. V prtljažniku sem poiskal dvigalko in poskušal dvigniti vozilo, a brez uspeha. Poskušal sem narediti karkoli, da bi pomagal človeku, a nisem uspel. Ko je prišla prva pomoč, so mi povedali, da niso zaznali srčnega utripa. Ta nemoč, dejstvo, da ne morem pomagati … Grozen občutek."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.