Magazin > VIP
15117 ogledov

Trump vrgel oko na prvo damo Argentine, ni mogel, da je ne bi ...

Youtube
Na Vrhu G20 v Osaki na Japonskem je Trumpovo ostro oko za lepe ženske zapelo na prvi dami Argentine Julijani Awada.

Medtem, ko so se svetovni voditelji nastavljali fotografom, se je Trump obrnil proti argentinskemu predsedniškemu paru, ki je stal za njim in jima na svoj način prišepnil nekaj, kar je vse spravilo v glasen smeh. Nato se je obrnil naprej z ogromnim nasmehom na obrazu.

Melania Trump Magazin Melania Trump udarila po modni ikoni: Tako ostro se prva dama ni še nikoli odzvala

Pred tem se je z lepo Juliano rokoval in jo tudi poljubil, Trumpovo obnašanje pa so takoj izkoristili komentatorji na družbenih omrežjih, ki so že namignili, da zna ameriški predsednik argentinski par po hitrem postopku povabiti v Belo hišo, da bi spet videl Juliano.

 | Avtor: Epa Epa

"Trump ignorira svetovne voditelje in se spogleduje z argentinsko prvo damo. Videti je, da je njegov tip ženske. Želite staviti, da bo njegova naslednja službena pot Argentina," se glasi drugi komentar, tretji pa že namiguje, da je Melania prestara za Trumpa in zdaj išče nove primerne modele. Melanie Trump sicer na Japonskem med vrhom srečanja niso opazili.

melania trump Magazin Melania Trump: Na njenem telesu sanje vsake ženske

44-letna argentinska prva dama Juliana Awadu je tudi zaradi svojega izgleda pogosto v središču pozornosti. Mati dveh otrok je končala študij na Oxfordu, ko pa ni ob možu na službenih potovanjih pa oblikuje za družinsko modno znamko Awada, ki jo vodi njena mama Elsa, s poreklom iz Sirije. Njen oče pa prihaja iz Libanona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta mañana esperando a los reyes de España.

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

meghan markle Magazin Melania Trump kopirala Meghan Markle?

Juliana je na Oxfordu študirala angleški jezik, po vrnitvi v Argentino pa se je posvetila družinskemu podjetju. V Argentini jo poznajo kot zelo komunikativno žensko, ki možu stalno stoji ob strani, brez težav pa pove tudi to, kaj se dogaja v njuni spalnici.

Njen mož je leta 2013 povedal: "Moja žena preveč seksa. Nenasitna je," ona pa je na vprašanje novinarja, kakšen je njen mož v postelji odgovorila: "Mar ne vidite, kako srečna sem?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre cerca al corazón. Feliz Día de la Escarapela! 🇦🇷

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Melania Trump opa! Magazin Melania Trump bo morala proti tej prvi dami priznati poraz

Za predsednika Mauricija Macrija je to tretji zakon, za Juliano pa drugi. Deset let je bila poročena z belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierem, s katerim ima hči Valentino.
 

Komentarjev 3
  • Bethany_Ligertwood 16:11 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo m0je življenje. To come ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • Dragulj 14:39 01.julij 2019.

    Argentinska dama ima super moža tako da Trampa niti pogleda ne, saj je pravi starček proti njenem mozu

  • VojtehVišenhofer 08:55 01.julij 2019.

    Trump vrgel oko na prvo damo Argentine, ni mogel, da je ne bi ... zašlatu? Kaj pa vem, člankov na Žurnalu ne berem več, samo še naslove.