Magazin > VIP
8264 ogledov

Melania Trump udarila po modni ikoni: Tako ostro se prva dama ni še nikoli odzvala

Melania Trump
Med Melanio Trump in Anno Wintour je očitno izbruhnila vojna, ki jo je začela modna ikona. Urednica Vogue je namreč izjavila, da Melanie Trump na naslovnici njene revije ne bomo več videli.

Tiskovna predstavnica prve dame ZDA, Stephanie Grisham, je na ta komentar sedaj odgovorila. Poudarila je, da naslovnica revije Melanie ne opredeljuje in da je bila njena fotografija že večkrat na njej, ko še ni bila prva dama. “Njena vloga kot prva dama in njeno delo sta pomembnejši kot neka fotografija in naslovnica. To je le dokaz, kako pristranski je modni revijalni tisk in kako negotova in omejena v svojem razmišljanju je Anna Wintour v resnici,” je še dodala.

Wintourjeva je pretekli teden v intervjuju za CNN povedala, da Vogue ni politično nepristranska revija. “Menim, da moramo vsi, ki delamo pri Conde Nast, stati za svojim mišljenjem in imeti mnenje.”

Na naslovnici revije smo sicer v preteklosti videli kar nekaj političark, med drugim novozelandsko premierko Jacindo Ardern in Hilary Clinton ter tudi Michelle Obama

Donald Trump, Melania Trump, Ivanka Trump Spregovorila Ivana Magazin Spregovorila Ivana Trump: Tako se v resnici razumeta Melania in Ivanka
Komentarjev 2
  • Avatar Zarsianna
    Zarsianna 01:42 18.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Aro 14:04 17.april 2019.

    Edino pravilno. Melanija je pač že stara in podpira neko najbolj bedno politično opcijo na svetu in prav je, da je ne objavljajo. Izgleda ni dobra niti za modne časopise. Tako pač je. Še so pametni ljudje na svetu.