Magazin > VIP
6092 ogledov

Uau, prisluhnite, kako čudovito poje naša voditeljica informativnega programa!

Valentina Plaskan Instagram
Ta znana Slovenka je ženska številnih talentov, ki vas bodo pustili odprtih ust …

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko je v drugi oddaji, ki smo si jo razdeljeno na dva dela ogledali v petek in nedeljo, poskrbel za odbite nastope štirih novih mask, z novim imitatorskim nastopom pa nas je v šov znova povedel tudi mojster preobrazb Klemen Slakonja. Dve zvezdniški ekipi (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog), ki skupaj z gledalci ugibata, kateri znani obrazi se skrivajo pod maskami, sta tokrat pravilno uganili le eno od treh razkritih mask, zmagovalna ekipa Triglav, kot so se poimenovali Zvezdana Mlakar, Miha Hercog in Jasna Kuljaj, pa je tisoč evrov namenila Karitasu Celje.

Tokrat so se na odru zvrstile maske laboda, umetniške slike, pande in babuške, ki so znova navdušile z domiselnimi nastopi. Čeprav sta ekipi menili, da se pod masko laboda skriva Regina, pa je pod njo presenetila pevka Alya. "Zelo je zabavno, hkrati pa res, res težko, ker ne moreš dihati, saj je izjemno vroče," je po nastopu strnila vtise Alya. "Super ekipa je tu, ki zelo lepo skrbi za nas, tako da smo se res počutili v varnih rokah," dodaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zvezdepodmasko

Pod masko babuške se je medtem skrival igralec Matjaž Javšnik, ki je za to priložnost prvič stopil v visoke petke. "Ko so rekli, da je to šov, kjer bom moral tudi peti, sem si rekel, da se samo enkrat živi. In če si preresen, življenje zamudiš," je svoje razloge za sodelovanje v šovu pojasnil Matjaž, ki sicer meni, da nima talenta za petje.

Umetniška slika pa je zakrivala Valentino Plaskan, voditeljico informativne oddaje Planet 18, ki jo je širše občinstvo najprej spoznalo v igralski vlogi v priljubljeni Eni žlahtni štoriji. Ekipi je presenetila s svojimi drznimi glasbenimi nastopi, a ju tudi povsem zmedla, saj so stavili na napačna imena. "Upam, da bodo maske čim prej postale neka daljna preteklost, ki smo jo uspešno premagali in da bodo obstajale samo še v takšnih kontekstih, kot je ta šov – v funkciji tega, da nas nasmejijo, ne razjezijo," je povedala Valentina po nastopu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.