Magazin > VIP
2261 ogledov

Ujeli objokano Kim Kardashian in Kanye Westa, bosta rešila zakon?

Kim Kardashian
1/8
Profimedia
Kaj se dogaja med slavnima zakoncema?

Raper Kanye West je prejšnjo nedeljo začel s predsedniško kampanijo za 46. predsednika Združenih držav Amerike, s katero je močno pretresel svojo ženo Kim Kardashian in njeno družino. Med drugim je v solzah razkril, da je Kim želel prisiliti, da splavi njuno prvorojenko, sedem letno hči North, in da je resničnostna zvezdnica v rokah že držala zdravila, ki povzročijo splav, a si je par v zadnjem trenutku premislil. Sledil je plaz tvitov, kako ga žena po tem govoru želi zapreti v bolnišnico in da sam že dlje časa razmišlja o ločitvi. 

Kim je klub težki situaciji možu prejšnji teden stopila v bran in med drugim zapisala: "Kot mnogi že veste, ima Kanye bipolarno motnjo. Vsak, ki jo ima ali ima ljubljenega, ki jo ima, ve, kako neverjetno zapleteno in boleče je to razumeti. Nikoli nisem javno govorila o tem, kako je to vplivalo na nas doma, ker sem zelo zaščitniška do najinih otrok in Kanyejeve pravice do zasebnosti, ko pride do njegovega zdravje. /.../ On je sijajna, vendar zapletena oseba, ki je poleg tega, da je umetnik, še temnopolt moški, ki je doživel bolečo izgubo matere in se mora spoprijeti s pritiskom in izolacijo, ki jo njegova bipolarna motnja samo še stopnjuje. Tisti, ki ste blizu Kanyeja, poznate njegovo srce in razumete, da se njegove besede včasih ne ujemajo z njegovimi nameni."

Kanye je hitro izbrisal vse sporne objave, se ženi javno opravičil in, po poročanju tujih medijev, že poiskal zdravniško pomoč. V ameriški zvezni državi Wyoming, kjer ima raper ranč, ga je sedaj obiskala tudi Kim, njuno čustveno srečanje pa so ujeli paparaci. Kim je bila objokana, menda moža želi prepričati v to, da upošteva nasvete zdravnikov in redno jemlje predpisana zdravila. Kot poročajo tuji mediji, mu je zabrusila, naj se ne vrača domov, dokler se ne spravi v red. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice