Magazin > VIP
56580 ogledov

Umrla bivša princa Harryja, Britanci v šoku

caroline flack Profimedia
Umrla je ena najbolj znanih britanskih voditeljic.

Caroline Flack si je v 41. letu starosti sodila sama. Svetlolaska je bila ena najbolj znanih televizijskih obrazov v Veliki Britaniji, saj je vodila številne priljubljene šove, med drugim Love Island, X Factor in Sem zvezda, spravite me od tod.

Caroline Flack Magazin Bivša princa Harryja in njen novi partner ob prihodu policije krvava

Nazadnje pa se je o svetlolaski, ki je bila nekaj časa v zvezi s princem Harryjem, ko je bilo njej 30, njemu pa 25 let, pisalo zaradi nasilnega vedenja. Znašla se je na sodišču, ker naj bi svojega partnerja, Lewisa Burtona, napadla s svetilko in ga poškodovala. Domnevna žrtev je imela ob prihodu policije poškodbo glave, televizijska voditeljica, ki je zaradi škandala izgubila svojo oddajo, pa dve ureznini na zapestju. Sodnik je 40-letnici, ki je obtožbe zavračala, prepovedal stike z Burtonom, ki pa se te odločitve ni razveselil, saj sta se po sporu pobotala. Burton je pozneje celo trdil, da ga ni udarila.

Caroline Flack | Avtor: Profimedia Profimedia
To Caroline ni pomagalo. Njeni prijatelji pravijo, da je bila zaradi novega zaslišanja, ki je bilo načrtovano marca, v velikih skrbeh. Tik pred smrtjo je izvedela, da tožilstvo njenega primera, četudi je Burton jasno povedal, da ne želi tožbe, ne bo opustilo.  Ker so bili njeni prijatelji zanjo v skrbeh, je bila tistega usodnega večera z njo prijateljica. Za kratek čas je skočila v trgovino. Ko se je vrnila, ni mogla vstopiti v stanovanje, zato je poklicala Carolininega očeta. Na žalost sta prišla prepozno. 

"Moje srce je zlomljeno, imela sva nekaj posebnega. Nima besed, boli me, pogrešam te,“ je na Instagramu zapisal Burton, ki mu je sodišče do naslednjega zaslišanja prepovedalo stike z voditeljico. "Tvoj glas bom, postavljal bom vprašanja, na katera si želela odgovore, in dobil jih bom,“ je še dodal.

caroline flack | Avtor: Profimedia Profimedia

V Veliki Britaniji so po njeni smrti vse glasnejši kritični glasovi, ki menijo, da so za njeno smrt krivi tudi mediji. Da ji je bilo zaradi poročanj hudo, je pred kratkim na družbenih omrežjih potrdila tudi Carolie. "Takšna preiskava in špekulacije človek sam težko prenese. Na koncu dneva sem tudi jaz le človek in nihče me ne bo utišal. Umaknila se bom, da si naberem novih moči in se naučim lekcij in iz položaja, v katerega sem se spravila,“ je zapisala na Instagramu.


 

Komentarjev 5
  • Janez_53 17:14 17.februar 2020.

    A res ne premorete boljših novic??? Koga pa pravzaprav brigajo neke bivše???

  • pesnik51 16:01 17.februar 2020.

    Umrla bivša princa .. koj kurac to pomeni .. sam cvetober novinarjev je na tem Žurnalu ..

  • maresem 13:49 17.februar 2020.

    Upam, da ta šok ne bo prerasel v vseevropsko tragedijo.