Magazin > VIP
9139 ogledov

Ups, to pa je neroden trenutek na rdeči preprogi!

Eva Longoria
1/4
Profimedia
Ponagajal ji je veter in razkril njene spodnjice v kožni barvi ...

Igralka Eva Longoria se je na 77. filmskem festivalu v Cannesu udeležila premiere filma Emilia Pérez, glasbene kriminalistične komedije, ki jo je napisal in režiral Jacques Audiard in v kateri igrajo Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón, Selena Gomez in Édgar Ramírez. A Eva je ukradla vso pozornost, ko ji je ponagajal veter. Nosila je namreč nebeško modro obleko z izrezom, izpod katerega so v nekem trenutku pogledale igralkine spodnjice v kožni barvi. Precej neroden trenutek na eni najbolj prestižnih rdečih preprog v letu, a igralka se ni zmedla, temveč je ponosno pozirala fotografom. 

Ameriška igralka, ki je zaslovela z vlogo v priljubljeni seriji Razočarane gospodinje, pri 49 letih še vedno velja za eno najbolj vročih "gospodinj". 

Eva je mama postala, ko ji je bilo 43 let. Lepotica je povedala, da ji ni žal, da je tako dolgo čakala z materinstvom. "Sedaj sem bolj potrpežljiva in tudi manj delam kot prej,“ je dejala pred leti. Eva je imela v preteklosti sicer veliko smole v ljubezni. Zakon z mehiškim poslovnežem Bastonom, s katerim sta se poročila leta 2016, je njen tretji. Da ga je spoznala, se lahko zahvali skupnega prijatelju, ki je organiziral zmenek na slepo. Baston takrat še ni vedel, kdo je Eva, in je najprej zavrnil zmenek, ker je bil njegov urnik zelo natrpan. Na srečo je za ljubezen našel čas ...

Komentarjev 2
  • Ender3 20:33 27.maj 2024.

    To je naredila namerno. Dobro ve kaj naši mladoletni troli radi gledajo..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:08 27.maj 2024.

    Je pred kamerami pokazala že kaj več kot samo gatke!

Sorodne novice