Magazin > VIP
238 ogledov

Đuro je odpravil neprijetno težavo

Branko Đurič Đuro Estetika Medartis
Branko Đurič Đuro se je spopadal z neprijetno težavo. To je sedaj z manjšim posegom uspešno odpravil.

Pred kratkim je Branko Đurič Đuro razkril, da sicer ni pristaš lepotnih operacij, vendar se mu zdi, da je na voljo kar nekaj neinvazivnih posegov s katerim je prav tako mogoče poskrbeti za svoj videz. Vbrizgavanje botoksa je vsekakor eden od takšnih posegov.

Igralec in režiser Đuro pa se ni odločil za pomlajevanje kože z botoksom, temveč za vbrizgavanje botulin toksina tik pod površnico kože podpazduhe, s čimer se začasno ustavi prekomerno potenje.

"Nekdo mi je omenil, da si z enostavnim posegom lahko zmanjšaš znojenje in se izogneš uporabi škodljivih dezodorantov. Zelo sem zadovoljen," je Đuro povedal po posegu, ki ga priporoči vsakomur, ki ima težave s potenjem.

Prekomerno potenje ali hiperhidroza je zelo neprijetna težava, ki zmanjšuje samozavest in otežuje naše vsakdanje življenje, še posebej v prihajajočih poletnih mesecih. Proti potenju je učinkovita uporaba botulin toksina ali botoksa, ki začasno ustavi delovanje žlez znojnic, ki proizvajajo znoj. Učinki se običajno pokažejo po nekaj dneh, trajajo pa do 9 mesecev. Po tem je treba poseg ponoviti.