Magazin > VIP
291 ogledov

Je Ursulin McQueen ponaredek?

Uršula Gawish Anže Petkovšek
Ursula Gawish, izbranka Damijana Jankovića, naj bi se na prireditvah kazala v ponaredkih priznanih blagovnih znamk in trdila, da gre za originale, trdi naš vir.

"Ursula Gawish se je zopet malo pošalila z mediji. Prvič se je to zgodilo, ko je mlada mamica le nekaj dni po rojstvu prvorojenke objavila sliko novorojenčka, ki si jo je sposodila iz googlovih slik. Zdaj se zgodba ponavlja. Ursula je medije tokrat naplahtala o svojem Mcqueen kompletu (torbica in čevlji). V resnici je komplet le kopija znanih lobanj Aleksandra Mcqueena," nam je pisal vir in pojasnil, zakaj naj bi šlo pri Ursulinem kompletu za ponaredek: "Razlika med originalom in repliko se dobro vidi v podobi lobanje. Pri originalnih torbicah so oči diamantne, pri Ursulini repliki so oči lobanje biseri. Pri čevljih je podplat, kjer se najprej opazi razliko med originalom in repliko, na vseh fotografijah dobro skrila."

Omenjena torbica je bila darilo Mije Janković, kar nam je Mija izdala že na tednu mode. Za komentar smo poklicali tudi Ursulo, ki pravi, da sta bila oba kosa kupljena v ljubljanski Galeriji Emporium, v lobanjah pa se svetijo kamenčki in ne biseri, kot trdi naš vir.  "Če gre za ponaredke, se zmenite z Galerijo Emporium," je še dodala.

V omenjeni trgovini nam sicer niso želeli izdati, ali sta Mija in Ursula čevlje in torbico omenjene znamke res kupili pri njih, saj varujejo zasebnost svojih strank, direktorica Tina Frlič nam je le zatrdila: "V Galeriji Emporium ni bil kupljen noben ponaredek."

Komentarjev 7
  • saramara 17:36 19.april 2013.

    Potrjuje se, da si z denarjem ne mores kupiti stila. Lahko pa bi si vsaj placala stilista.

  • Mežan Marjan 12:10 19.april 2013.

    TI SI ENA URŠA. samo povej kolk imaš delavne dobe,pa ne tisto ki ti ciprska družba plaććććuje.to je moje pravo ime in priimek,pa ti povem koko ko ko,da si kramp od krampa in tista svija ki stoji zraven tebe ,ste ...prikaži veče glih za skup jankoviććććka ,nima pa še tulk ku ti,edino ko je pekla burek..

  • Oseba_ 11:02 19.april 2013.

    pa kaj nas briga ta ženska no !? A ni kaj drugega za pisat ali kaj ?