Magazin > VIP
23732 ogledov

V javnosti erotični prizori igralke, ki jih je posnel kar njen sin

Elizabeth Hurley
1/4
Profimedia
Pri skoraj 59 letih je še vedno videti bombastično.

Elizabeth Hurley bo nastopila v celovečernem filmu Strictly Confidential, ki ga je zrežiral njen 21-letni sin Damian Hurley. Elizabeth naj bi sinu že pred leti obljubila, da bo nastopila v njegovem filmu, zato je, ko je projekt dobil zeleno luč, izpustila vse iz rok in odletela na Karibe, kjer so v 18 dneh posneli film, poroča Parade. 

V izseku enega izmed prizorov Elizabeth nosi oprijeto kovinsko zlato obleko z razporkom do stegen, medtem ko se strastno poljublja z igralko Pear Chiravara. V drugem prizoru pa nosi svetlo rdeč kombinezon z globokim dekoltejem. 

Čeprav bo letos junija dopolnila 59 let, Elizabeth Hurley še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih britanskih zvezdnic. Igralka, ki je srce in posteljo nekoč grela večnemu lomilcu ženskih src Hughu Grantu, kasneje pa lovila milijonarje, ima danes poleg zavidljive igralske kariere tudi mega uspešno podjetje s kopalno modo. Najboljši model za svoje kopalke pa je seveda kar sama, saj ima pri 58 letih še vedno postavo, ki ji jo z lahkoto zavidajo celo dvajsetletnice.

Več v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar jate
    jate 14:37 02.marec 2024.

    kako nagravžno...sin jo je snemal? kdo ve morda pa sta par incest...me ne bi čudilo itak gre svet k vragu

  • Palson 09:10 02.marec 2024.

    Sin ni prav nič privlačen...

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:54 02.marec 2024.

    Zgodaj je treba začet,življenje je kratko