Magazin > VIP
4608 ogledov

V javnosti ta fotka: Urška Čepin glede ljubezni zelo skrivnostna

Urška Čepin Instagram
Junija je povedala, da je še vedno samska, danes pa ...

Kadarkoli objavi fotografijo ob kakšnem moškem, se pojavijo ugibanja, ali gre za novega srčnega izbranca. Tokrat se je na družbenih omrežjih pojavila v objemu lastnika gostilne Ribič, a Urška Čepin pravi, da sta le stara znanca, saj je v njegovo gostilno zahajala še skupaj z bivšim soprogom Alešem Čepinom. 

Urška Čepin | Avtor: Facebook Facebook

Prav tako je z eno izmed fotografij, na kateri se objema z neznancem, govorice sprožila že spomladi, a je takrat za Žurnal24 povedala: "Ne, ne, to je moj dobri prijatelj, partner od kolegice. Še vedno uživam samsko življenje in na področju ljubezni ni pri meni na vidiku ničesar novega."

Tokrat pa je glede svojega stasa bolj zadržana. Povedala je, da svojega ljubezenskega statusa ne komentira. Kljub temu da na družabnih omrežjih objavi kakšno fotografijo v objemu s prijatelji, pa pravi, da svojega srčnega izbranca nikoli ne bi objavila, tudi, če bi bila skupaj že dlje časa. Je torej še vedno samska ali svoje srčne zadeve le uspešno skriva pred javnostjo? 

Komentarjev 2
  • Boris 12:52 25.september 2023.

    Saj bi rekel da je to senca nekdanje osebe, pa zgleda bolj kot poltergeist.

  • fuckZ24 08:22 25.september 2023.

    Kakšni debili ste. Pišete o eni xy lajdri, ki je pred 20 leti sodelovala v eni glupi Knetiji, Bifeju, whatever in od takrat živi od tega, da vi pišete o njej, ker je sodelovala v eni glupi Knetiji, Bifeju, whatever. ...prikaži več A.H.F. komu ga ti vlečes tam na z24, da te gledajo s temi kretenijami?

Sorodne novice