Magazin > VIP
12326 ogledov

V sumljivih okoliščinah umrla mlada spletna vplivnica

Bizarno Instagram
Izginila je, našli pa so jo mrtvo ...

26-letno spletno vplivnico iz Texasa, Alexis Sharkey, so, po tem, ko so jo pogrešali že od zahvalnega dneva, našli mrtvo. Njeno golo telo so ob cesti našli delavci iz Houstona, ko so iz grma opazili par golih nog. Njena mama Stacy Robinault je za ameriške medije povedala, da je Alexis pogrešana od 26. novembra, ko se je sprla z neznano osebo.  

Spletna vplivnica, ki ji sledi 21 tisoč ljudi, na telesu ni imela znakov nasilja, preiskava o njeni skrivnostni smrti pa še poteka. Ob izginotju se ni odpeljala s svojim avtom, s prijatelji pa se je na usodni dan zadnjič slišala ob 18.00 uri. 

Njena mama pravi, da zagotovo ne gre za nesrečni slučaj, na družbenih omrežjih pa se je od nje že poslovil soprog Tom, s katerim se je poročila lansko leto. "Nikoli še nisem videl in doživel take lepote. Ti si moj svet. Moje življenje si naredila neverjetno, dala smisel mojemu obstoju in mi pokazala, kako resnično ljubiti," je zapisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice