Magazin > VIP
4246 ogledov

V takšno lepotico je zrasla hčerka Salme Hayek

Salma Hayek Instagram
To pa je sprememba!

Hčerka ene najbolj vročih igralk vseh časov Salme Hayek je zrasla v pravo mlado lepotico. Valentina ima že 14 let in čeprav je bila v otroštvu bolj kot slavni mami podobna svojemu očetu, francoskemu milijonarju Françoisu Henriju Pinaultu, je v zadnjem letu povsem zacvetela. 

Salma jo je pokazala na premieri filma Eternals v Los Angelesu. Za to priložnost si je igralka nadela bogat dekolte, a ga je povsem zasenčila njena najstniška hčerka, ki je v zadnjem letu zrasla v pravo lepotico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Valentina je edina hči igralke in bogataša, on pa ima iz prejšnjih zvez še tri otroke. Dva z bivšo soprogo, enega pa s supermanekenko Lindo Evangelisto, ki je bil menda sad bežne avanture, Linda in François pa sta se zaradi priznanja očetovstva in preživnine prepirala tudi na sodišču. Salma je sicer priznala, da si je vedno želela velike družine. "Vedno sem si želela veliko otrok. Moje telo pa je čudežno rodilo enega. Velik blagoslov pa je, da ima soprog še tri otroke, tako jih imamo štiri. In vsi so tako različni," je povedala igralka. 

 
Komentarjev 1
  • Toma 12:38 19.oktober 2021.

    Hvala, raje sem sam!