Magazin > VIP
68542 ogledov

Večno samska Tina Gorenjak: "Zgodil se je čudež, imam moža"

tina gorenjak Mediaspeed
To pa je presenečenje!

Priljubljena igralka Tina Gorenjak je iz svojih izkušenj samske ženske srednjih let lansko leto ustvarila uspešno predstavo Večno samska, ki temelji na resničnih dogodkih, te dni pa objavila, da se je zgodil čudež: Ima moža! Tina, ki bo letos dopolnila petdeset let, je takrat povedala, da je samska že osem let, zato je nenadna novica o možu, marsikoga presenetila.

Tina je objavila fotografijo z igralcem Primožem Vrhovcem in zapisala: "Zgodil se je čudež, imam moža." A žal le gledališkega, kot je sporočila dan kasneje. "Seveda se nisem zares poročila. Tako na hitro pa res ne gre. To je moj gledališki mož, prima igralec Primož Vrhovec, v komediji Čudež, ki jo bomo premierno odigrali 9. 4. ob 20.00 v Narodnem domu Maribor. Jana in Peter (torej lika iz predstave) sta poročena 17 let in se tik pred ločitvijo odločita za obisk terapevta. Kar zabavna situacija," je sporočila Gorenjakova, ki ji družbe na odru ne bo delal le Primož, temveč tudi igralec Jaša Jamnik, ki bo zaigral v vlogi terapevta. 

Tina pa v zasebnem življenju še naprej ostaja srečno samska, za zurnal24.si je povedala, da partnerja nima že devet let in pol. 

Komentarjev 5
Sorodne novice