Magazin > VIP
12060 ogledov

Velika izguba za Tajči

Hrvaška pevka Tajči bo v areni Stožice nastopila 28. oktobra. Gost bo med drugim Žurnal24 main
Žalostno novico sporočila kar preko Facebooka.

Matthew Shane Cameron se je več mesecev boril z rakom pljuč. Od 5. novembra je bil na oddelku za intenzivno nego, ko je Tajči na svoja družbena omrežja zapisala, da se njen mož počuti dobro.

Da je Matthew umrl, je pevka zapisala na Facebook: "Zdaj je svoboden. Moč in veselje bomo črpali iz spomina na to, kar je bil in kar nam je dal."

Tajčin mož je umrl v 47. letu življenja.

Zagrebška pevka že dolgo časa živi v Združenih državah, s pokojnim možem pa ima tri sinove – Dantea, Evana in Blaisea.

Tajči si je, ko so izvedeli za moževo bolezen, prizadevala, da bi zbrala čim več sredstev za moževo zdravljenje – organizirala je koncerte, prodajala knjige, posterje in albume. Za rakom na pljučih je zbolel februarja.

 

Komentarjev 5
  • ljubodoma 12:27 15.november 2017.

    migranti 2 jurja/mesec, našim delovnim ljudem pa 500, oo € ali še manj za 40 let šihta !

  • wolf.ata 08:24 15.november 2017.

    ja vse lepo in prav,kaj pa naši ljudje,Slovenci,ki vsak dan umirajo in sploh ne pridejo do zdravnikov ali zaradi čakalnih vrst ali nimajo denarja-službe,da bi si plačali zdravljenje in so mnogi prispevali veliko več,kot ta Tajči,pa naši politiki,ki ne morejo ...prikaži več preživeti s 3-5tisoč euri na mesec,pa osvoboditelji 91leta,ki dobijo po par eurov,drugi pa so in še,pokradli milijone eurov,pa rdeči,ki še kar kradejo po par tisoč eurov na mesec,delavci pa plačo 5-600eurov,te zgodbe-prispevke pišite..