Magazin > VIP
6763 ogledov

Vesna iz Biggest Loser: Ne boste verjeli, koliko kilogramov je že izgubila

Vesna Hojnik, biggest loser Planet TV
Vesna Hojnik je bila prva, ki je letos izpadla iz šova The Biggest Loser Slovenija, kar jo je zelo razžalostilo, predvsem zato, ker se je bala, da ji zunaj brez pomoči Planetovih strokovnjakov ne bo uspelo shujšati.

Motila se je. Vesna je za Žurnal24 razkrila, da je v enem mesecu izgubila že deset kilogramov. Nekdanja kandidatka šova je visoko motivirana. Vadi kar šestkrat na teden. "Trikrat na teden grem v Body life, kjer pod budnim očesom Tatjane Rutar telovadim pod infrardečimi lučkami, kolesarim v toplotni komori … Cilj je preoblikovati telo, zato uporabljajo tudi aromatske povoje, limfno drenažo in proticelulitno maderoterapijo. Trikrat na teden pa hodim še v fitnes Fit 200 in telovadim z osebno trenerko Natalijo Krajnc,“ je povedala Vesna in dodala, da se pridno drži tudi jedilnika. "Zjutraj jem jajca , kosmiče, konopljina semena z jogurtom, za kosilo imam meso in zelenjavo, za večerjo pa kakšno zelenjavno juhico.“

vesna hojnik | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

vesna hojnik Magazin Vesna iz Biggest Loser: Trpljenje po nesreči je bilo neznosno

Vesna nam je še zaupala, da si njeni družinski člani sami pripravljajo obroke in da je prav nič več ne gane, če pred njo jedo kruh ali sladkarije. "Skrbim samo zase in se posvečam le sebi. Že sedaj sem zelo zadovoljna s svojo postavo, a grem naprej. Moj cilj je imeti 75 kilogramov,“ pravi Vesna. Sedaj jih ima 85.

S takšno voljo bo svoj cilj zagotovo dosegla.
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.