Magazin > VIP
6739 ogledov

Vesna Janković pokazala, po kom je podedovala vso svojo lepoto

Vesna Janković Mediaspeed
Jabolko ni padlo daleč od drevesa.

Čeprav Vesna Janković že več let ni več v zakonu s sinom ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Juretom Jankovićem, še vedno ostaja pomemben del družine Janković, kot rada pove županova žena Mija. "Kot Zoran pravi, Vesna je mama najinih vnukov in to bo vedno ostala. Ko imamo družinska praznovanja, ne pride v poštev, da ne bi bila zraven tudi ona. Itak sva bili prijateljici že, preden sta se z Juretom povezala in to se ni nikoli spremenilo," je za zurnal24.si lansko leto povedala Mija.

Kot je znano Jankovićevi moški niso imuni na lepotice, v družini jih je kar nekaj. Mija, Ursula Gawish, partnerka Damjana Jankovića, Maxime Pikula, Juretova nova žena, njegova bivša žena Vesna in seveda njuna hčerka Julia, ki je tudi zrasla v pravo lepotico, kot občasno na družbenih omrežjih rada pokaže njena mamica. Kot pravi pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa, to ne velja le za Vesno in Julio, temveč tudi za Vesno in njeno mamo, ki jo na Instagramu pokazala za materinski dan. Zdaj je jasno, od kje Vesni tako dobri geni, prava svetlolasa lepotica je namreč tudi njena mama. 

Ni skrivnost, da je Vesna na svoje starše zelo navezana, javno je tudi delila, kako jo je leta 2020 strla smrt očeta. "V življenju ni nikoli konca. Je samo nov začetek. Svetloba, ki pravijo, da nas odpelje v drugi svet. Verjamem v večni krog ljubezni in življenja. Ati, počivaj v miru," je takrat zapisala na svojem Facebook profilu.

Vesna Janković | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 14
  • kapibara 09:22 03.julij 2023.

    Ob Ljubljanskih šankih se govori, da je zoranće prej utrgal cvet, kot sinek

  • Ender3 13:25 02.julij 2023.

    Itak, da bodo komentirali samo gojenci iz Trstenjakove. Samo oni se protiplačilu s takimi prispevki ukvarjajo..Adijo pamet !

  • Toma 13:04 02.julij 2023.

    Ko veš s kom se druži…

Sorodne novice