Magazin > VIP
36168 ogledov

To je posel, s katerim se danes ukvarja Vesna Janković

Vesna Janković Instagram
Pridna kot mravljica.

Kljub temu da se je nekoč bogato poročila, saj je bila soproga Jureta Jankovića, Vesni Janković delo nikoli ni bilo tuje. Nekdanja voditeljica in manekenka se že dolga leta ukvarja z marketingom, ki pa ni njena edina dejavnost. "Delam od jutra do večera, prioriteta so otroci in služba," pove Vesna, ki je doma kar na treh področjih.

Pravi, da se ukvarja z naložbami in nepremičninami, še vedno tudi z marketingom ter s promocijo ekoloških izdelkov Vitahemp. Delo in družino pa balansira z rednimi treningi pri resničnostni zvezdnici in podjetnici Špeli Kastelic (Vražje dame), sicer lastnici studia za oblikovanje telesa, kot nam je nedavno zaupala slednja. O svojem ljubezenskem življenju Jankovićeva ne želi govoriti, povedala je le, da jo zaposluje delo in družina.  

Komentarjev 4
  • villa 21:53 04.april 2022.

    Joj, kaksni komentarji za gospo Vesno, ki dobra mama in se podjetnica. V danasnjih casih to slednje, ni prav lahko. Posebej se za zenske, saj za njih nobenega posluha in pomoci.

  • Majazmaja 10:57 04.april 2022.

    Kaj dela? Zaposlena je verjetno preko s.p.-ja, da ji teče delovna doma, drugače pa po domače: z Jurčkom si delita najemnine od stanovanj (odnose imata super, tako da to gre) in živi(ta) od tega, promocija je pa v tem stilu, ...prikaži več da ji pošljejo vzorčke, ona jih preizkusi in o njih kaj lepega pove/napiše. Ostalo pa telovadba, kozmetičarka, frizer, kavice z enako mislečimi prijateljicami ipd.

Sorodne novice