Magazin > VIP
7976 ogledov

Mija Janković pravi, da jim je marsikdo "fovš"

Vesna in Mija Janković mediaspeed
Mija Janković o družinskih odnosih.

Kljub temu da sta Jure in Vesna Janković že nekaj let ločena, se lepa svetlolaska še vedno odlično razume s svojo nekdanjo taščo Mijo Janković, ženo ljubljanskega župana Zorana Jankovića. "Morava biti prijateljici, za kar vidim, da nam je marsikdo fovš. Vesna je mama mojih vnukov, ne glede na to, ali sta z Juretom mož in žena. Imava pravi odnos med snaho in taščo in tako bo vedno. Če imam rada vnuke, imam tudi Vesno. Brez tega pri nekem harmoničnem odnosu celotne družine ne gre," pravi Mija. 

"Z Vesno se poznava že dvajset let. Že deset let preden se je poročila z Juretom je bila moja poslovna partnerka, proti njej nimam nič. Nikoli se nisva kregali, vedno ji pridem nasproti. Pravo prijateljstvo pa ostane, ne glede na to, kaj se zgodi. In tudi sedaj mi je najlepše, da je med Juretom in Vesno nek prijateljski dogovor. Oba imata svoje življenje, kar je prav, vnuki pa so isti kot so bili,"  doda Jankovićeva. 

Komentarjev 3
  • miki1234 13:47 16.julij 2018.

    fauš bi jim bili, če bi bili tile zmazki od ljudi sposobni sami kaj ustvariti... glede na to, da so si večino premoženja pridobili "na črno", bi rekel bolj, da so ljudje jezni...

  • supreme 13:30 16.julij 2018.

    Mrbit ji je pa ta stara bla menezerka 😂🙈🤭🤫

  • Lovebites 09:15 16.julij 2018.

    Tem mafijskim zenam pa res nihce ne more bit fous.A sklepajo po sebi?Nisem niti fouvsljiv tip cloveka,vsaj naj ima in dela kar zeli,ampak ce pa imajo te obcutek,da jim je kdo nevoscljiv,so pa res uboge na umu.Poslovni partnerki v preteklosti?Ne ...prikaži več se smesit no.Dolenceva je s pomocjo profesorice za slovenscino na SES MB naredila maturo.Ze takrat ni bila nek inteligentni "biser".

Sorodne novice