Magazin > VIP
15222 ogledov

Jure Janković po dolgem času ujet v objektiv

Jure Janković Peter Čeferin
1/4
Anže Petkovšek
Še vedno ljubi mlado podjetnico.

V nedeljo so rezultate lokalnih volitev skupaj z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem spremljali tudi njegovi družinski člani. Med drugim ga je prišla podpret nekdanja snaha Vesna Janković, ki tudi po ločitvi z Juretom Janković že dolga leta ostaja pomemben del družine Janković. 

Štab Zorana Jankovića. Suvereno Slovenija Janković bo naslednja štiri leta kraljeval še lažje kot doslej

Večje presenečenje večera pa je bil županov sin Jure, ki se sicer nerad izpostavlja fotografom in medijem, tokrat pa se je z nasmeškom do ušes in svojo boljšo polovico od strani postavil pred fotografski objektiv (fotografije v galeriji). Kot nam je zaupala Mija Janković, je Juretovo dekle že pet let mlada podjetnica in doktorska študentka Dijana Galijaševič, s katero se je Jure v nedeljo zvečer stisnil v topel objem. Bosta golobčka svoje zvezo okronala tudi z naraščajem? Ponosna tašča Mija nam je zaupala, da v bližnji prihodnosti zagotovo ne, saj je Dijana trenutno v povsem drugi zgodbi in trdo predana študiju in poslu.

Po Mijinih besedah pa je župan v nedeljo osebno povabil tudi nekdanjo snaho Vesno, še posebej pa si je zaželel, da bi bili ob njemu vnuki. Mija je še izdala, da bo Vesna kot mama njunih vnukov vedno del njihove družine. Lepo, kajne?
 
Komentarjev 7
  • ničelnatoleranca 09:51 20.november 2018.

    😂 Če bi fousija gorela, bi bilo v Sloveniji zelo vroče. Kako se ljudje naslajajo nad povsem osebnimi zadevami nekaterih. Bo držalo 😊 človek človeku najhujši sovražnik.

  • Lavdan 09:45 20.november 2018.

    Morda ji uspe, da ne bo v minus.

  • supreme 08:57 20.november 2018.

    A farmacevtka pa ni del druzine

Sorodne novice