Magazin > VIP
79169 ogledov

Metala jih je v bazen: Tako divje se z znano Slovenko zabava Vesna Janković

Špela Kastelic
1/6
Instagram
Dekleta so si dala duška.

Špela Kastelic, podjetnica in lastnica studia za oblikovanje telesa, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Vražje dame, se zna tudi vražje dobro zabavati. Za stranke svojega salona, med katerimi je tudi bivša snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Vesna Janković, je organizirala razkošno zabavo na eni izmed najbolj elitnih lokacij.

Špela je svoje stranke povabila na streho luksuznega objekta Neuhaus, v centru Ljubjane, ki se ponaša z bazenom in razgledom na Ljubljanski grad. Investitor luksuznega objeta Neuhaus Kolodvorska prvega nepremičninskega objekta pri nas, ki bo ponujal hibrid med stanovanjskim in hotelskim objektom, je Špelin partner, podjetnik Iztok Lampič.

Če kdo, zna Špela resnično živeti po pravilu, da veliko in dobro dela, a se zna še boljše zabavati. Zabava na vrhu Ljubljane je bila videti precej divja, poleg plesa in smeha, je Špela kar sama poskrbela, da so se njene zveste stranke osvežile tudi v bazenu. Preverite v njeni Instagram objavi, kjer se skriva tudi video … 

Špela je za zurnal24.si povedala, da je mladostniško in malce norčavo energijo treba ohranjati ne glede na leta ter da se tako počutje gotovo odraža tudi na mladostnem videzu. Po videzu sodeč, dobro ve, o čem govori, saj je videti odlično!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice