Magazin > VIP
11643 ogledov

Video Diane in Charlesa: Je teh pet sekund videa napovedalo njun žalostni konec?

princ charles, princesa diana Youtube
Nihče ni bil pozoren na Dianino telesno govorico.

Princ Charles in njegova nevesta Diana sta tik pred poroko, ko je bilo njemu 32, njej pa 20, spregovorila za televizijska kanala BBC in ITV. Novinarja, Angela Rippon in Andre Gardener, sta morala vprašanja za par dvoru poslati vnaprej. Pred pogovorom sta bila opozorjena, da se morata držati dogovora, kar sta novinarja tudi storila in posnela prijeten intervju. Mnogi pa bodo zadnjih pet sekund posnetka sedaj, skoraj 40 let pozneje, videli z drugačnimi očmi ...

Princesa Diana Magazin Diana je lagala: To je resnica o njenem padcu po stopnicah

Diana in Charles sta v intervjuju govorila o pozitivnih odzivih na njuno zvezo in pripravo na poroko. Novinarka jima je na koncu zaželela vso srečo tega sveta. Charles je ob tem pogledal Diano, ki pa se je njegovemu pogledu izogibala. Gledala je v tla, Charles pa je nato spet pogledal novinarja.

"Izraz na njenem obrazu je zelo zgovoren. Morda bi lahko iz zadnjih petih sekund prebrali toliko več. Morda bi nam konec intervjuja lahko povedal toliko več o tem, kaj se bo zgodilo,“ je Rippon povedala v dokumentarnem filmu "Charles and Di: The Truth Behind their Wedding".

Diana je bila med intervjujem zelo zadržana, kar nikogar ni zares začudilo, saj medijske pozornosti ni bila vajena, je o intervjuju iz leta 1981 še povedala novinarka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice