Magazin > VIP
1924 ogledov

Razvajeni princ Charles: Njegovi zaposleni se nam kar malo smilijo

princ charles
Rodil se je s srebrno žlico v ustih in že vse življenje ga razvajajo.

Paul Burrell, nekdanji služabnik princese Diane, je razkril nekaj bizarnih podrobnosti iz vsakdanjika princa Charlesa, ki bi ga lahko brez slabe vesti označili za najbolj razvajenega člana kraljeve družine. Burrell pravi, da je britanski prestolonaslednik odraščal “v tako privilegiranem svetu, da sam ni zmožen sprejeti nobenih odločitev”. “Zanj naredijo vse,” je še dodal.

charles, harry Magazin Na tako krut način je Harry izvedel za očetovo razmerje s Camillo

Charlesu se seveda ni treba ukvarjati z umazanim perilom, a to še zdaleč ni vse. “Njegovo pižamo morajo vsak dan zlikati, tako kot tudi vezalke na čevljih. Zamašek kopalne kadi mora biti vedno na istem mestu, voda pa mora biti mlačna. Njegov služabnik mu mora vsako jutro na ščetko iztisniti zobno kremo,” je razkril nekdanji zaposleni v Kensingtonski palači, ki se še dobro spominja prinčevih bizarnih prošenj. “Poklical me je v knjižnico in mi rekel: ‘Paul, mislim, da je pismo kraljici padlo v moj smetnjak. Ga lahko pobereš.’”
 
Kraljevi življenjepisec Anthony Holden pa je v knjigi "The Madness of Prince Charles" razkril, da prestolonasledniku pomagajo celo pri oblačenju. “Charlesu, ki poskuša odkriti, kako živijo običajni ljudje in se zanima za družbo okoli sebe, pri oblačenju pomagata dve osebi, ki ju plačuje država.”
princesa diana Magazin Intima med Lady Di in princem Charlesom čudaška
 
V knjigi "Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles" pa je Tom Bower zapisal, da ni razvajen le Charles, ampak tudi Camilla. Par tudi na potovanjih najraje spi v lastni postelji in na lastnih rjuhah, kar pomeni, da gredo omenjeni stvari z njima na letalo, tako kot tudi pokrov školjke, toaletni papir in viski znamke Laphroaig.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.