Magazin > VIP
10147 ogledov

Video: Razkošna zabava za še nerojenega otroka znanih Slovencev

Mark Vlahovič Instagram
Tako prisrčno sta izvedela, katerega spola bo njun dojenček ...

Da bo eden naših najbolj priljubljenih glasbenikov Miki Vlahovič prvič dedek, smo že poročali. Kako raznežen je bil njegov sin Mark, ko mu je soproga povedala novico, lahko pogledate TUKAJ. Mark in njegova žena Nika vse mejnike nosečnosti dokumentirata tudi na Instagramu. Tako sta razkrila tudi, kako sta veselo novico povedala bodočim babicam in dedkom. Miki je bil tako iz sebe, da sploh ni dojel, da bo dedek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Vlahović (@markvlahovic)

Nedavno pa je imela družina tudi razkošno zabavo, na kateri so izvedeli otrokov spol. Kuhal jim je slavni Masterchef, za presenečenje pa je poskrbela Markova sestra, ko je napovedala, da bo spol razkrila barva marmelade v krofih, a si je povabljence le dobro privoščila. Spol je končno razkrila velika skrinja z darili, iz katere so se vsuli konfeti in razkrili, da par pričakuje punčko. To je pravilno napovedal le bodoči dedek Miki, vsi ostali so stavili na fantka. 

Mlada starša pa sta objavila tudi video z nuhalne svetline, kjer pogledajo, ali je dojenček zdrav. Par je bil izredno nervozen, a ko sta izvedela, da imata zdravo punčko, so Marka premagale solze. 

Komentarjev 4
  • bi_ba 15:43 29.januar 2024.

    Nobenega razkošja ne vidim.

  • Entam 02:19 10.januar 2024.

    Daj bože da im se rodio ašovčič. (možakarji srednjih let bodo že razumeli. Ostali pa naj guglajo)

  • Jako 09:07 30.december 2023.

    Revčki, kao neke znane filmske zvezde.... ha, ha, ha....

Sorodne novice