Magazin > VIP
10036 ogledov

Video: To je od hišne pomočnice zahtevala znana Slovenka

2many4granny Instagram
Počnete to tudi vi?

"Da, v tujini se spremeni jezik, karakterji in navade pa ostanejo isti," pravi Jasna Culiberg, podjetnica, ustanoviteljica inovativne otroške igralnice Mini City in popotnica, ki z družino trenutni živi v Salvadorju. S soprogom Miho ustvarjata uspešen Instagram profil 2many4granny, saj imata skupaj kar pet otrok. 

V Jasninih bolgih pogosto nastopa tudi njihova hišna pomočnica Trixy, ki je nekoč kuhala celo za predsednika države. Več o tem TUKAJ. V latinski Ameriki je hišna pomočnica pogost član družine, ki ga imajo skoraj vse družine srednjega razreda. A ni le Trixy tista, ki razvaja družino Culiberg, s presenečenji njo in njeno družino redno zasipa tudi ta znana slovenska družina. Kako, preverite TUKAJ. 

Trixy pa je postala prave zvezda Jasninih vlogov. Pogosto skupaj ustvarjata po njenih receptih, nedavno pa ta posneli ta zabavni video, v katerem Jasna pomočnico prosi, naj njenemu sinu med vožnjo pomaga urinirati v plastenko in zatrjuje, da je to v njihovi družini nekaj povsem običajnega. Ob tem Trixy le zmajuje z glavo in pove: "Sveta Marija prosi za nas. Slovenci so res čudni, kopajo se goli, po hiši hodijo goli, zdaj pa še urinirajo v avtu. Bom še enkrat premislila, ali grem z njimi v Slovenijo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:29 29.oktober 2023.

    Ahf ti si pa nevredna novinarskega poklica.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:28 29.oktober 2023.

    Otroka dajal lulat med vožnjo z avtom v plastenko??? Ti res niso gladki!!! Normalen starš bi se ustavil na prvem varnem mestu in dal otroka lulat kot se v danem trenutku do pač da..

  • tamara8 10:41 29.oktober 2023.

    Ponesli bodo slavo Slovenije po vsem svetu!

Sorodne novice