Magazin > VIP
42658 ogledov

Naša znana družina, ki je dvigovala prah, sedaj živi na drugem koncu sveta

Miha Culiberg, Jasna Culiberg Instagram
Spokala tri otroke, za sabo pustila uspešen posel in se preselila v Južno Ameriko.

Popotnika, podjetnika in spletna vplivneža Jasna in Miha Culiberg sta širni Sloveniji postala bolj znana, ko sta med koronskim obdobjem ostala ujeta na Kajmanskih otokih, medtem ko so ju doma čakali trije majhni otroci in še dva starejša otroka iz Mihovega prvega zakona. 

Jasna in Miha sta strastna popotnika, ki sta se lotila že več podvigov, med drugim sta se skupaj z otroki odpravila na večmesečno potovanje po Afriki, sedaj pa sta šla še korak dlje in družino preselila v Salvador, kjer živijo v hiši z idiličnim vrtom in hišno pomočnico. A zakonca nista le popotnika, pač pa tudi inovativna podjetnika, v Slovenijo sta namreč pripeljala uspešen posel, inovativno otroško igralnico Mini City. Kljub temu da sta v Sloveniji živela lepo življenje v skoraj milijonski hiši, z uspešnim poslom in rednimi skoki v tujino, sta se odločila, da si želita živeti nekje, kjer poletje traja vse leto. 

"Ne zapuščamo Slovenije, ker smo nesrečni ali nam ni všeč doma. Sploh ne. Odhajamo, ker smo željni raziskovanja, obožujemo nove kulture in jezike in smo srečni, ko ne vemo, kaj se skriva za vogalom. Odhajamo, ker obožujemo poletje, morje in sveže sadje vse leto. Odhajamo, da bi se naučili nekaj novega, spektakularnega, nenavadnega in neznanega. A dom bo vedno ostal dom. Varna, zelena dežela sredi Evrope nam bo vedno ostala v lepem spominu, z lepoto raznolikosti ter bližino morja in gora, čudovitimi ljudmi in nepozabnimi spomini. Presenečeni smo, koliko prijateljev nas obkroža, koliko vas je že kupilo letalsko vozovnico in koliko vas bo prišlo k nam v Salvador. Prijateljstvo, ljubezen in spomine nosimo v srcu in odhajajo z nami. So kot zaklenjeni dragulji – zakladi, ki nam jih nihče ne more vzeti. Veselimo se naslednjega poglavja – pustolovščine, ki nas čaka. Ne pozabite na nas, mi ne bomo na vas, obljubimo. Vrnili se bomo. Zagotovo vsaj enkrat," je Jasna zapisala ob odhodu, sedaj pa družina že skoraj en mesec živi v Salvadorju in kot gre razbrati iz njihovih objav, se imajo rajsko.  

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

Komentarjev 9
  • jan631 16:41 21.julij 2023.

    Slovenija je na boljšem, ker jih ni. Naj tako tudi ostane.

  • 4krogci 14:02 21.julij 2023.

    Znana? Ne! Zgolj se uspesno prostituira v medijih! In ce tastari ne uspe, pol pa mulce poslje v prisilno delo! Kako kaj njihov primer glede nedovoljenga dela otrok? So zato spakiral, da jih roka pravice ne ujame???

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:42 21.julij 2023.

    Najbolj antipatična in sfejkana družina kar jih poznam, pa jih poznam osebno. Kar naj uživajo v Salvadorju.

Sorodne novice