Magazin > VIP
50828 ogledov

Vsi se sprašujejo, zakaj je ena najbolj vročih Slovenk samska, to pravi ona

Ines Erbus
1/4
Tibor Golob
S tem še bolj razvnela oboževalce ...

Ines Erbus te dni predstavlja poletno poslastico v svežih ritmih, z eksotičnim videospotom, ki je bil zagotovo vreden čakanja. Po kratkem premoru je objavila novo pesem z naslovom "Mamiš me", ki bo vsekakor navdušila njene oboževalce. Videospot je bil posnet v štirih različnih državah - Maroku, Jordaniji, Sloveniji in Italiji. Ta edinstvena izbira lokacij zagotavlja, da je videospot prava paša za oči in bo gledalce popeljal na nepozabno popotovanje skozi različne kulture ter pokrajine.

Pesem "Mamiš me" je nastala v sodelovanju z izjemnim glasbenikom Majem Vlašičem, kot avtorjem glasbe. Pod besedilo se je poleg Ines, podpisal priljubljeni pevec David Amaro, njen dolgoletni prijatelj, s katerim tudi redno glasbeno sodelujeta. Vprašanje, kdo samsko Ines mami, je sedaj postalo še bolj zanimivo. Pevko bomo to poletje sicer lahko spremljali na odrih, kjer nas bo navduševala s svojo svežo energijo in novimi poletnimi ritmi. 

O tem, zakaj je še vedno samska, pa je za Žurnal24 povedala: "Nobenega posebnega razloga ni. Tako pač v življenju nanese. Pravzaprav res uživam samski stan, snubcev pa nikoli ne manjka. V Maroku je nekdo celo ponujal 55 kamel zame. Smo se z ekipo kar dobro nasmejali na ta račun. Trenutno sem osredotočena nase, na kariero in iskreno me v tem trenutku najbolj mamijo potovanja. No, pa kakšen dober sushi (hehe). V tem letu sem obiskala že tri afriške države - Egipt, Jordanija in Maroko. Vsekakor se do konca leta odpravim še kam v tujino. V odkrivanju sveta in novih kultur enostavno uživam."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • 4krogci 07:12 15.julij 2023.

    Samska? ma neee nooo! Sam cist tko iskreno? Kaj pa lahko ponudi u vezi? Pet itaq nezna...kuhat tud sigurno ne....v postli pa tud glede na slike ne da ravno zlo od sebe....alora ostane ji zgolj to, da se hvali kako ...prikaži večo je vsak tedn pri Saneli nohtki...in pa pr maji na podalških....res materijal za poročit!

  • Pierre 20:47 14.julij 2023.

    Valjda jo kdo občasno nabrusi....ne glede na spol....

  • djdrg 18:48 14.julij 2023.

    Ehhh, že vrabci na veji čivkajo in vedo da je Ines gay oz lezbijka, nič ni narobe s tem, samo nehajte pisati o tem zakaj je še samska...

Sorodne novice