Magazin > VIP
24 ogledov

Za Kate že pripravljen helikopter

Kate Middleton
1/3
FameFlynet
V Veliki Britaniji se že mrzlično pripravljajo na prihod novega člana kraljeve družine. Paparaci se že zbirajo pred bolnišnico.

Pred bolnišnico St. Mary's v Londonu, kjer bo rodila vojvodinja Kate, je že pestro. Vhod v stavbo so že zavarovali z ograjami, čeprav naj bi kraljevi naraščaj na svet prijokal šele 13. julija. Paparaci se namreč že zbirajo pred bolnišnico, saj so govorice, da je dvor svetu sporočil napačen datum poroda, vedno glasnejše. Kate bo menda rodila prej, tako kot princesa Diana. Tudi zadnja si je datum izmislila, ker je želela zadnje dneve pred porodom preživeti v miru. Policija je že 1. julija prepovedala parkiranje pred bolnišnico, in ta prepoved naj bi veljala en mesec.

Kate sicer v zadnjem času veliko potuje. Nekaj časa je v Londonu, nekaj časa pa na otoku Anglesey, kjer kot pilot reševalnega helikopterja dela princ William. Na otoku je sicer tudi za Catherine pripravljen helikopter, če bi se začeli popadki. Bodočo mamico bi tako v 70. minutah lahko prepeljali v bolnišnico v britansko prestolnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.