Magazin > VIP
264 ogledov

Za Ropa 60-letna maserka

Salon na Prušnikovi Anže Petkovšek
Erotična masaža. Anton Rop bo tožil Bojana Požarja kazensko in odškodninsko.

"Nikomur nisem omenjala Toneta Ropa v zvezi z erotičnimi masažami," je po naših informacijah zatrdila maserka Marjeta B., ki je po poročanju Požareporta povezala bivšega premierja z erotičnimi masažami.

Bojan Požar pa nam je včeraj povedal, da je z Marjeto B. govoril še pred dvema dnevoma in ni zanikala svojih prvotnih izjav.

Dve maserki v salonu

Iz krogov Antona Ropa pa prihaja napoved, da bosta prihodnji teden zoper Požarja vloženi kazenska in odškodninska tožba. Da ni bil deležen erotične masaže, naj bi med drugim potrjevala tudi kadrovska sestava masažnega salona na Prušnikovi ulici v Ljubljani: maserki sta dve; ena opravlja samo masažo brez dotikov, druga pa naj bi imela že blizu 60 let.

Požar ocenjuje, da je Ropova napoved tožb povezana s strahom pred izgubo mesta podpredsednika banke EIB iz Luksemburga. Po drugih virih pa bi, če bi bil Rop odpoklican, Slovenija izgubila podpredsedniško mesto v banki. Njegov naslednik namreč ne bi bil iz naše države.

Je posnetkov več?

Med strankami Urške Čepin pa se po ocenah naših sogovornikov širi strah. Bojijo se namreč, da ni bil med erotično masažo na Topniški ulici posnet še kdo.

Komentarjev 4
  • Klemen Zec 09:55 04.maj 2012.

    B.Požaru bi mu morali onemogočiti povezavo in podporo od Ivana Janše, naj se sam preživlja z neresničnim sramotenjem Ivanovih nasprotnikov !sicer pa ga močno oglobiti za nersenice, da bo pristal na zavodu za zaposlovanje.če pa še to nebi zaleglo, ...prikaži več potem pa na sramotilni steber in ga naj vsak od prizadetih fino po nesramnem g....cu !

  • raviotar 15:47 03.maj 2012.

    hm masaža brez dotika...kako pa tole gre? Telepatsko?

  • Žurnalček 11:19 03.maj 2012.

    Kaj tebe briga kaj ljudje delajo in za kaj porabljajo SVOJ , ne tvoj denar. Lahko ga vrže tudi čez okno, če se mu zahoče. Kaj je po tvoje narobe z masažo. A morajo res vsi vedeti , da si z kmetov !

Sorodne novice