Magazin > VIP
36440 ogledov

Za to se je en mesec po smrti mame odločila Hajdi Korošec

hajdi korošec Instagram
Na to, da se živi samo enkrat, jo je žal spomnila nedavna družinska tragedija.

Konec septembra je mama pevke in podjetnice Hajdi Korošec za vedno zaprla oči. Pevka je dolgotrajno bolezen mame vedno iskreno delila s sledilci, še nekaj dni pred njeno smrtjo je upala na čudež, ki pa se žal ni zgodil. 

"Točno takšna boš ostala v mojem spominu … Neskončno lepa tako po srcu, kot tudi videzu. Vedno elegantna, skromna in srčna. Vsak, ki te je spoznal si ga očarala. Tvoj nasmeh, tvoja energija in volja do življenja so bili brez meja. Tako bi si želela, da bi prišla nazaj ampak vem, da to, kar si doživljala na koncu, zmore le nekdo, ki ima tako rad, da ostaja samo zato na tem svetu, da ne bi prizadel s svojim odhodom najbližje. Tvoje trpljenje je bilo ena sama velika ljubezen in še na koncu te ni skrbelo zase, ampak zame in očija. Za vedno boš moj najlepši spomin, zaklenjen globoko v mojem srcu. Nosila te bom ponosno s sabo povsod in beseda hvala ne more izraziti vse hvaležnosti, ki jo čutim do tebe. Tako zelo te bom pogrešala in se vidiva kmalu, tam nekje za mavrico," je zapisala mami v slovo.

Hajdi, ki je znana kot strastna popotnica, jesenskih šolskih počitnic s soprogom in sinovoma tokrat ni nameravala preživeti v tujini, a je nato na Instagramu povedala, da se samo enkrat živi in razkrila, da se z družino ponovno odpravljajo na križarjenje. Tokrat so se odločili za križarjenje po Sredozemlju, iz Italije bodo ob Francoski, Španski in Portugalski obali pluli vse do Kanarskih otokov. 

Komentarjev 8
  • Nogo Bozo 21:26 30.oktober 2023.

    plačana reklama

  • Kmodri 19:54 30.oktober 2023.

    Še ona naj crkne!

  • Tadej 18:59 30.oktober 2023.

    To pa je zalovanje. Koza.

Sorodne novice