Magazin > VIP
7654 ogledov

Zaradi tega zapisa je Tony Cetinski ugasnil svoj profil

Tony Cetinski Mediaspeed
Tony Cetinski pravi, da s tem nima nič.

Tony Cetinski je zaprl svoj zasebni profil na Facebooku, potem ko se je na njem pojavil status, v katerem je ostale uporabnike tega družbenega omrežja označil za ovce.

Pevec pravi, da tega ni napisal. "Zgodila se mi je nerodna in neobičajna stvar. Na mojem zasebnem profilu se je pojavil zapis z mojim podpisom, v katerem uporabnike Facebooka označujem za ovce, a ga nisem jaz napisal. Ker so mediji to objavili, ne da bi me prej kontaktirali, sem začutil potrebo, da se oglasim. Odločil sem se, da ugasnem zasebni profil in se oglasim s službenega, da bi javnost obvestil, da s tem nimam nič. Res ne čutim potrebe, da bi se opravičil za nekaj, česar nisem storil, moja edina želja je ta, da se ve, da mi je nekdo vdrl v profil in me spravil v nerodno situacijo,“ je zapisal in dodal, da so nepridipravi že v preteklosti večkrat izrabili njegovo ime in sledilcem obljubljali denar v zameno za osebne podatke. "V tem virtualnem svetu je očitno težko ostati zaščiten in se boriti proti vztrajnim goljufom,“ je še dodal.

tony cetinski Magazin Tony Cetinski v zadnjem trenutku ženi rešil življenje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.