Magazin > VIP
26559 ogledov

Znano, če je za smrt pokojnega kriv Tony Cetinski

Tony Cetinski Anže Petkovšek
Hrvaški medij izvedel, kakšni so rezultati obdukcije pokojnika.

Na števila novinarska vprašanja, zakaj je umrl 62-letni Ibrahim Kevljanin, ki je ležal na ulici, ko je čez njega s svojim avtomobilom zapeljal pevec Tony Cetinski, puljsko tožilstvo ni želelo odgovarjati, saj so informacije zaupne narave.

Hrvaškemu mediju Jutarnji.hr je uspelo izvedeti nekaj podrobnosti. Kot pišejo, naj bi po neuradnih podatkih Tonyjevo vozilo, s katerim je povozil pokojnika, še vedno bilo pri policiji na preiskavah. Policija preiskuje tudi, če je Tony v času nesreče morda govoril po telefonu ali se dopisoval, kakorkoli uporabljal mobitel med vožnjo. Preverili so tudi, če se je kdo kdaj pritožil nad voznikom v zadnjih petih letih in natančno pregledali njegov 'vozniški dosje'.

Kot so izvedeli novinarji hrvaškega portala, naj bi Cetinski pokojnika povozil z enim kolesom čez ramo. Takšna poškodba naj za človeka ne bi bila usodna, piše Jutarnji.

Spomnimo: Pred 10 dnevi je pevec pokojnega povozil v ostrem in nepreglednem ovinku v domačem Rovinju. Pod avtomobilom je začutil nekaj in ko je pogledal, kaj je povozil, je pod kolesi svojega vozila zagledal človeka. "Zavil sem levo in takoj, ko sem to naredil, sem začutil nekaj pod podvozjem avtomobila. Pogledal sem pod avto in sprva nisem videl ničesar. Pogledal sem pod drugim kotom in videl nekaj, kar sem najmanj pričakoval – človeka. Ta prizor bo z menoj do konca življenja,“ je pevec nesrečo opisal za hrvaško revijo Gloria.

Komentarjev 4
  • petra68 20:36 16.november 2017.

    Hehe btw Toni ni Dalmatinec tolk v vednost ampak je iz Rovinja...no vsaj kar se moje razgledanosti tice Istra se ni Dalmacija

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:00 14.november 2017.

    Toni,Toni dalmatinski jodler,da nisi slučajno SMS ali po FB na telefončku sporočila pisal,ker sredi dneva pa verjetno "truplo" moraš videt,razen,če ni kaj od zgornjega ali,da si mrtvo zadet od opojnih substanc,kanede?