Magazin > VIP
16453 ogledov

Ženo znanega Slovenca primerjajo s Pamelo Anderson, se strinjate?

Petra Roi instagram
Iz njenih oblin kar puhti vročina.

Pevec Damiano Roi, ki je zaslovel v šovu Slovenija ima talent, ima v življenju res srečo. Poleg talenta za glasbo je tudi zasebno že dolga leta srečen s svojo zapeljivo ženo Petro, za katero se pogosto obračajo moške glave. Sama je povedala, da ji dekleta pravijo Barbie, fantje pa Pamela Anderson in da sta ji všeč oba vzdevka. 

Petra Roi | Avtor: instagram instagram

Te dni je svoje obline pokazala v Poreču, kjer je nosila rdeče kopalke, ki niso ničesar prepustile domišljiji. Nobena skrivnost ni, da si je pred časom lepotno operirala nos in povečala oprsje, saj je hotela biti bolj ženstvena. Po priporočilih prijateljice se je na operacijski mizi prepustila turškemu kirurgu Selcuku Yazanu

Lepotica Petra obvlada tudi erotično masažo. Na Facebooku je zapisala: "Potrebuješ sprostitev? Se želiš razvajati? Popolnoma diskretno? Tu smo za vas. K nam pridejo klienti iz različnih razlogov. Po nežnost, pogovor, sprostitev, po nasvet … Mi pa jih skozi naše izurjene roke popeljemo v četrto dimenzijo, v četrti svet, tja, kjer se časovna naglica in napetost razblinita kot milni mehurček. Erotična masaža je nekaj čisto drugega kot prodaja lastnega telesa.”

dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

Komentarjev 12
  • jan631 20:10 31.julij 2023.

    Ena plastična glupača rabi denar in se prostituira. Bedasti dec pa ji drži svečo.

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 18:24 31.julij 2023.

    Koga briga.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:20 31.julij 2023.

    Kok vam je plačala za objavo oglasa za erotično masažo. Pa vi ste res butli . Urednik a je s tabo vse ok , če že novinarka ni pri sebi.

Sorodne novice