Magazin > VIP
16070 ogledov

Znan slovenski par spoznal družini in posnel, kako je počilo

Maja Pinterič Instagram
Ojoj, to pa je dopust ...

Mlada voditeljica in youtuberka, ki krasi aktualno naslovnico revije Playboy, Maja Pinterič, je le priznala, da ima novega fanta, ki pa je tudi znani Slovenec. Gre za resničnostnega zvezdnika, ki je nastopil v šovu Bar, Grega Jakhla Kolareviča. Tako Maja kot Grega že dlje časa vsak na svojem kanalu snemata zabavne videe in s tem nadaljujeta tudi kot par.

Pred kratkim je Grega na Instagramu objavil kratek film o tem, kako se je s svojo družino, bratom in mamo, odpravil na morje presenetit Majo in spoznat njene starše. A vse ni šlo tako gladko, saj se je njegov brat Žiga močno napil in veš čas osvajal Majino sestro Katjo. Stvari so se zaostrile po prepiru med bratoma in Grega se je odločil, da ima dovolj družine, zato sta se z Majo odpravila v hotel. Ker sta golobčka znana po svojih humornih vložkih, videa ne gre jemati čisto zares, kar nam je potrdila tudi Maja: "Uživamo na dopustu. Nekaj je heca, nekaj resnice, a ne izdam, kaj je res in kaj ne, ker drugače videi izgubijo svoj čar."

A kljub temu, da je voditeljica postala velik del skečev, ki jih Grega snema za svoj Instagram profil Vsak dan z Jaklom, še vedno ostaja zvesta Youtube kanalu, ki sta ga začela s kolegom Lovrom Prešičkom.

 

 

Komentarjev 5
  • Gandolf 21:18 10.avgust 2020.

    To pa je novica. g.Fetih res hvala.Znana pravite?

  • andrej084 12:24 09.avgust 2020.

    spet ena brez pameti z bosancem

  • Taja 10:59 09.avgust 2020.

    En bolj znan kot drugi 😂😂😂

Sorodne novice