Magazin > VIP
43539 ogledov

Znana Nemca izgubila otroka, sedaj se morata braniti bizarnih obtožb

FitnessOskar Instagram
Nemška vplivneža Oskar Ogorkiewicz in Mandy Brobeck, znana kot FitnessOskar in Healthy Mandy, sta pred nekaj dnevi izgubila sinčka Ria. Malček se je 143 dni boril za življenje.

Rio se je rodil pet tednov prezgodaj. Zdravniki so ugotovili, da ima avtoimunsko bolezen sindrom IPEX, ki je bila zanj usodna. Njegov boj sta Mandy in Oskar delila s svojimi sledilci, ki so bili tudi med prvimi, ki so izvedeli, da Ria ni več. "Danes bi se morali spet videti. Razmišljam o tem, kako naj živim brez tebe. Kdo bi si mislil, da bom morala jutri izbrati tvoj grob," je Mandy zapisala na Instagramu.

Par je bil od svojih sledilcev deležen veliko spodbudnih besed in sočutja, nekateri pa so se le nekaj dni po otrokovi smrti obrnili proti žalujočima staršema. Da bi si malo zbistrila misli, sta si Oskar in Mandy s prijatelji privoščila obrok, kar je pri mnogih povzročilo slabo voljo. "Bolečino poskušaš zatreti, a ne gre. Pride nazaj. Lahko pa je za kratek čas ne občutiš - na primer, ko v družbi prijateljev nekaj poješ," se je na kritike odzval Oskar in dodal, da ni pošteno, da je javnost napadala tudi njune znance. "Prijateljem, ki imajo otroke, so očitali: 'Le kako ste s sabo lahko vzeli naraščaj?' Naj se znebijo otrok, ker sva midva svojega izgubila? Ta očitek je naravnost smešen." Vplivnež je za konec sledilce še prosil, naj sprejmejo način, na katerega žalujejo za ljubljenim otrokom. 

celine dion Magazin Celine Dion na robu solz sporočila, da ima neozdravljivo bolezen kraljica Elizabeta II Magazin Razkrito: To bolezen je imela kraljica Elizabeta II. covid-19 test Zdravje Zaskrbljujoče ugotovitve o covidu-19


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentarjev 1