Magazin > VIP
58638 ogledov

Znana Slovenka po letih truda končno noseča!

Špela Grošelj Špela Kleinlercher Osebni arhiv
Od veselja se ji sladko smeji …

Nekdanja pevka priljubljene skupine Atomik Harmonik Špelca Pavlin (nekoč Kleinercher ) in hokejist Žiga Pavlin, ki sta si večno zvestobo obljubila leta 2014, sta v pričakovanju svojega prvega otroka, je prva poročala revija Suzy. Špelca je z nasmehom do ušes veselo novico potrdila tudi za Žurnal24: "Res je, rok imam decembra, spol je zaenkrat še skrivnost. Počutim se dobro, namesto jutranjih, imam večerne slabosti, tako kot ponavadi, imam vse drugače kot ostale ženske. Trebušček pa lepo raste in jaz z njim, ha, ha," je razkrila odlično razpoložena Pavlinova.

Kaj ne bi bila, saj je odkrito priznala, da sta se z Žigo, tako kot danes številni pari, za naraščaj trudila več let. "Sedaj lahko povem, ko se je po toliko letih končno posrečilo, da sva zelo dolgo poskušala zanositi," je bila odkrita svetlolaska, ki s svojim soprogom živi na Češkem, ali bosta tam ostala tudi po porodu, pa Špela še ne ve: "Kot bo naneslo, dokler bo imel Žiga pogodbo, bomo na Češkem, je pa vse iz danes na jutri."

Špela Kleinlercher Žiga Pavlin | Avtor: Facebook Špela in Žiga Pavlin. Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice