Magazin > VIP
24960 ogledov

Znana Slovenka z vezami svojemu "starejšemu otroku rešila r*t"

Matej Zupančič Facebook
Če imaš veze in poznanstva se očitno da tudi to!

Nekdanja voditeljica in resničnostna zvezdnica, danes uspešna slaščičarska mojstrica Jelena Vadnjal, se je na Facebooku pohvalila, kako je "rešila rit" svojemu "starejšemu otroku", ki je v naselju namesto 50 kilometrov na uro, vozil 90. Ker je mladi voznik, so mu izpit odvzeli in če ne bi posredovala, bi ga ponovno lahko delal šele čez dve leti, kot nam je povedala v telefonskem pogovoru. Vadnjalova ga je poslala k svoji odvetnici, ki je uredila, da je Matej izpit lahko ponovno opravil že nekaj mesecev po prekršku. 

Jelena Kovačević Simon Vadnjal Magazin Jelena Vadnjal potrdila, da se ločuje

Mnogi so se pri tem začudili, saj niso vedeli, da ima Jelena tudi sina, iz zakona z znanim novinarjem Simonom Vadnjalom ima namreč le šestletno hčerko,  zvezdnica pa je pojasnila, da gre za njenega nekdanjega Masterchef sotekmovalca Mateja Zupančiča, ki ga je vzela kot za svojega in mu tudi zažugala: "Mali, po omejitvah, prosim, ker ti naslednjič ne bom reševala riti zaradi takih prekrškov."
Jelena Vadnjal Magazin Tako "švica" Jelena Vadnjal

 

Komentarjev 14
  • Zdravko Lajh 00:00 22.februar 2019.

    Marsikatera novinarka bi bila bolj koristna, če bi prodajala papriko na tržnici..

  • ksenjas 15:29 21.februar 2019.

    Za vse, ki ne veste Jelena ni mama Mateja in vse kar je napisano je laž, očitno si Jelena na tak način želi dvigniti popularnost. Matej je res izgubil izpit zaradi prehitre vožnje, bil je mlad voznik in res ga ...prikaži več je ponovno naredil vendar po uradni poti brez vez in pomoči Jelene. Komentar na fb-ju je umaknila na mojo zahtevo in od nje zahtevam javno opravičilo ter takojšen umik komentarja iz Slovenskih Novic. Matejeva mama!

  • mizimazi 11:56 21.februar 2019.

    kako je pićkica od vadnjalke hitr blokirala post na FB...usrala se je modelka zarad policije in sodstva..