Magazin > VIP
16976 ogledov

Jelena Vadnjal potrdila, da se ločuje

Jelena Kovačević Simon Vadnjal Mediaspeed.net
Po petnajstih letih je tega estradniškega zakona konec.

Nekdanja voditeljica, danes uspešna slaščičarka, ki se je preizkusila tudi v šovu MasterChef, Jelena Vadnjal in njen soprog Simon, novinar oddaje Pop In in glasbenik, se po skoraj petnajstih letih zveze ločujeta, kot je prva poročala revija Suzy. "Lahko povem, da drži, vse kar so zapisali, drži," je za Žurnal24 potrdila Jelena, na vprašanje, ali drži tudi to, da ima Simon novo simpatijo, odgovarja: "Ne vem, to morate vprašati njega." O tem, kako doživlja ločitev, pa je pogumno dodala: "Živeti moram naprej, saj imam hčerko. Drugega mi ne preostane."

Veliko bolj redkobeseden je bil Simon, ki zadeve ni želel komentirati. "V zadevo je vpletena tudi najina šest let in pol stara punčka in ker je to stvar naše intime, o tem ne bom javno debatiral," je vse, kar je povedal. Revija Zvezde sicer poroča, da zakonca skupaj ne živita že od poletja in da je ločitev udarila nepričakovano, razlog pa naj bi bil ta, da se je Simon zagledal v nekaj let mlajšo, čeprav sam menda pravi, da je samski. 

Jelena in Simon sta se pred skoraj petnajstimi leti sicer spoznala kot sodelavca pri oddaji E+, kjer je ona sodelovala kot voditeljica, Simon pa kot redaktor. Skupaj imata šestletno hči, v javnost sta vedno delovala zelo ljubeč in prijateljski par, zato je novica vsekakor presenetila. Za Simona pa to ni edina sprememba, saj se je nedavno podal tudi na samostojno glasbeno pot.

Adi Smolar Magazin Adi Smolar: Neverjetno, kaj še vedno dela za bivšo ženo simon vadnjal Magazin Poptevejev novinar se podaja na novo pot   

 

Komentarjev 6
  • Aro 13:44 28.januar 2019.

    Jelena pač, eno staro slovensko ime

  • perhan63 12:02 28.januar 2019.

    velka rit pa mejhno k štoflc

  • matermila 11:29 28.januar 2019.

    Njemu se ne čudim,pač pa se čudim uni nekaj let mlajši.Sicer pa se ti,kao estradniki,parijo kot zajci,tak da ni to nič čudnega

Sorodne novice