Magazin > VIP
12796 ogledov

Znana Slovenka veljala za gospodinjo, danes so njeni videi skoraj mokre sanje!

Ana Žontar Instagram
Vse bolj zapeljiva, njen glas pa ... Nebesa! Prisluhnite ...

Ana Žontar Kristanc je zaslovela s televizijsko kuharsko oddajo, ki jo je predvajal Pop TV, kasneje je svoje recepte predstavila v kuharskih knjigah, danes pa je ena naših najbolj uspešnih kulinaričnih spletnih vplivnic, ki ima skoraj 43 tisoč sledilcev.

V zadnjem času pa ne pritegnejo le njeni slastni recepti, temveč tudi Anin žametni glas in privlačen stas. Če je nekoč veljala za ljubko gospodinjo, so danes njeni videi za nekatere skoraj mokre sanje. Ana je za Žurnal24 priznala, da pogosto dobi kompliment na račun svojega glasu, da so njeni videi tako zvočno privlačni, pa je zaslužen tudi njen soprog. "Videe sva prilagodila za Tik Tok, tako že nekaj časa snemava zvok čez sliko," pove Ana, kar je tudi razlog, da so posnetki videti in slišati bolj doživeto. Pravi, da povabila za radijsko voditeljico sicer še ni dobila, je pa dobila nekaj vabil, da bi se vrnila na TV zaslone, a pravi, da enostavno nobene od ponudb ni začutila. Če bi jo oz. ko jo bo, pa se bo na TV z veseljem vrnila. 

Sicer pa novost niso le njeni videi, temveč tudi kuhinja, z družino se je nedavno preselila v novo hišo, kjer ima tudi svojo novo sanjsko kuhinjo. Za še večjo spremembo pa se je odločila pred šestimi leti, lansko leto nam je namreč razkrila, da že pet let redno telovadi, zato rezultati niso naključje. "Vztrajno treniram že šest let, trikrat na teden fitnes trening za moč, kjer dvigujem težo do 50 kilogramov. Prvo leto sem trenirala s trenerjem, zadnjih 5 let pa sama. Navdih mi je bil oče, saj vidim, kaj pomeni, če vlagaš v svoje zdravje. To, kar počnem danes, je vložek za starejša leta. Moj cilj ni bil hujšanje, pač pa zdravo telo. Po porodih sem imela težave v križu in hrbtu, zadnje štiri leta ob rednih treningih teh težav nimam," je lani decembra razkrila za Žurnal24. 

 

Komentarjev 3
  • Kojak 17:41 19.november 2023.

    Žameten glas... adijo pamet. Razlaga recept z glasom, ki bi ga pričakoval na liniji 090, ampak ja važen da "vpliva", sam ne vem na koga. Na današnje mladenke, nevešče vsega.

  • Majazmaja 16:07 19.november 2023.

    A sem prav videla, da uporablja sirni pripravek? Tiste ploščice niso sir ...

  • Pierre 14:53 19.november 2023.

    Spet ''znana'' Slovenka....kje jih najdete????