Magazin > VIP
20964 ogledov

Ana Žontar pokazala sanjski dom in priznala, da so ji pomagali sponzorji

Ana Žontar Instagram
"Ne bom se pretvarjala," pravi.

Nekdanja televizijska kuharica, avtorica kuharskih knjig in spletna vplivnica Ana Žontar je dočakala eno najlepših družinskih prelomnic, selitev v lastno hišo, ki je sicer stara deset let, a so jo na novo opremili. Pred tem je Ana s soprogom in sinovoma živela pri svoji stari mami. Brez dlake na jeziku je tudi povedala, da je opremljanje hiše drago in da se je zato povezala z nekaterimi proizvajalci. 

"Ne bom se pretvarjala.  /.../ Želela sem si zlate lijake in pipo, ker mi je res pomembno, da je kuhinja čudovita in izraža mene, saj bo vidna na vseh video receptih in slikah mojega ustvarjanja. Ampak take kuhinje so drage in opremljati hišo v teh časih je izjemno drago, zato sem se z nekaj podjetji povezala. In o tem bom z vami iskrena. Jaz pa upam, da boste v zameno do mene prijazni. Upam, da vam bodo objave, kjer z vami delim nekaj mojih najljubših prostorov nove hiše, všeč. Če vam ne bodo, jih prosim preskočite. Bo dovolj tudi receptov in če mi sledite strogo le zaradi njih, potem enostavno svoj fokus usmerite vanje. Hvala," je zapisala, v eni izmed zadnjih objav pa pokazala novo razkošno kuhinjo.

"Končne cene kuhinje ne vem, sem pa vesela, da so mi nasproti priskočila podjetja, s katerimi sicer ustvarjamo moje recepte. A če kuhinja ne bi bila tudi moj glavni poslovni prostor, kjer se snemajo vsi recepti, zagotovo ne bi šla v takšne stroške," je povedala za zurnal24.si. 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:25 18.avgust 2022.

    Vplivneži se dejansko prostituirajo. Kar težko mi je gledati kako jim naivneži sledijo.

  • Majazmaja 11:25 18.avgust 2022.

    Ah, še ena sponzoruša. Oz. vplivnica (na kaj sploh vpliva?). No ja, če ji uspeva, pa naj ...

  • GAMEBOY 10:45 18.avgust 2022.

    Dolgočasni ste že s temi vplivnicami. Na kaj bodo vplivale, na borbo proti podnebnim spremembam, ali na vodostaj rek ki se sušijo, na prekarnost, cene kruha, na kapitalistično in drugo krajo!?

Sorodne novice