Magazin > VIP
3901 ogledov

Ana Žontar razkrila, da se je odločila za lepotno operacijo

Ana Žontar Instagram
Novo leto začela s posegom, ki si ga je že dolgo želela …

Priljubljena kulinarična virtuozinja, voditeljica in vplivnica Ana Žontar Kristanc je na Instagramu odkrito spregovorila o tem, da si je te dni privoščila lepotno operacijo, ki si jo je že dolgo želela. Odločila se je za dvig prsi. "Operacijo sem imela pred tremi dnevi, včeraj prvi pregled in že sedaj sem z rezultati zelo zadovoljno, seveda pa bo okrevanje trajalo več tednov, preden se bo videl končni rezultat. Izbrala sem najboljšega kirurga za prsi, a me je bilo vseeno strah, da ne bo tako, kot mora biti, vendar je svoje delo opravil vrhunsko. Sama sem dolgo časa dojila in to je rezultat tega. Posega sem si želela že leta, sedaj pa sem se opogumila," je povedala za zurnal24.si.

O tem se je odločila tudi javno spregovoriti, saj se ji zdi pomembno, da se vsak v svoji koži dobro počuti, pa četudi s pomočjo kirurgov in da to ni stvar, ki bi bila vredna različnih obsodb: "To je intimna stvar, a ker mi sledi ogromno mamic, žensk, sem spregovorila in razbila to tabu temo. Vsaka se odloči zase in če si je zaradi tega všeč, nihče ni v poziciji, da bi kogarkoli obsojal. Zdi se mi prav, da se dobro počutimo v svoji koži. Zame je to verjetno zadnji poseg, a ne obsojam nikogar. Hvaležna sem za ogromno podpore s strani sledilk in jim z veseljem odgovorim na vsa vprašanja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice