Magazin > VIP
6994 ogledov

Znani Slovenec opomin na sinovo bolezen nosi na roki

Mark Žitnik Saša Despot
Dejali so mu, da bo živel le tri minute, danes je njegov sin vesel štiriletnik.

Družinska zgodba Marka Žitnika je posebna iz večih zornih kotov, a najpomembnejše je to, da je Mark predan in ljubeč očka malemu Tristanu. Tristan se mu je namreč rodil v zakonu s partnerjem Rokom, in sicer s hudo prirojeno srčno napako, s hidroplastičnim levim srcem. Deček je do danes uspešno prestal že štiri operacije, po uspešni tretji, pa je Mark zgodbo, ki je že vtetovirana v njegovo srce, prerisal še na svojo kožo.

Na podlahti ima tako vtetovirano sinovo srce, tako, kot je. Mark se je za to odločil po tretji operaciji in sicer oktobra lani. Več o njegovi mavrični družini, lahko preberete tukaj.

Mark Žitnik | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 1
  • Lovebites 07:44 29.april 2018.

    Definitivno nisi pri oravi,ancka.Pred dnevi si promovirala tega pedrajsla,danes zopet.A ne morete prostora zapolniti z necim drugim?Zakaj pises samo sranje in ne pises resnice o njegovem preseravanju?Napisi,koliko in komu je vse ostal dolzan denar zaradi osebnega stecaja.In...izpostavljat bolnega otroka za ...prikaži več samopromocijo oziroma to prodajanje megle,s katero danes "sluzi"je dobesedno za posrat.In kozlat.

Sorodne novice