Magazin > VIP
6462 ogledov

Znani Slovenec po desetih letih zveze skočil v zakon

mišo stevanović
To je razlog, da je čakal toliko časa …

Mišo Stevanović, gostinec, ki ga je Slovenija spoznala v prvi sezoni resničnostnega šova Bar, kasneje pa je kot komentator sodeloval tudi v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, je po desetih letih zveze in dveh otrocih s svojo srčno izbranko stopil pred oltar. 

"Seveda sta sodelovala tudi najina otroka. Bilo je krasno, simpatično, luštno. Največja posebnost je bilo vreme, saj je bilo do obreda kot sodni dan, kar je bila težava, glede na to, da smo izbrali lokacijo na prostem, a tik pred obredom se je zjasnilo in vreme je zdržalo vse do razreza poročne torte," je zaupal resničnostni zvezdnik, ki se je s svojo drago poročil v Bresternici. 

In kaj je bil razlog, da sta s poroko čakala kar deset let? "Ni bilo potrebe, poroka je češnja na torti, ne pa pogoj za srečno zvezo. Ko sem pred tremi leti skočil s padalom in jo zaročil, sva vedela, da bova to tudi izpeljala in letos je bila popolna priložnost, saj je leto obletnic. Tako moj štirideseti rojstni dan, kot tudi deseta obletnica najine zveze," je še zaupal Mišo.

  

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Sorodne novice