Magazin > VIP
14103 ogledov

Znani Slovenki že drugič ušla tale velika mačka

vražje dame, špela kastelic Marko Delbello Ocepek
Vražja dama Špela Kastelic spet prosi za pomoč.

špela kastelic | Avtor: Facebook Facebook
"Naš savannah maček Piccolo se je včeraj pozno popoldne izmuznil iz mačjaka in pobegnil. Po vsej verjetnosti se nahaja na območju Sostra širše, poti v Podgorje, na travnikih in jezercu pod Debnim vrhom, ob reki Ljubljanici, Zavoglju, Kašeljskem mostu, Kašlju, Zalogu ... Ker se ne zna orientirati, posebej, ker je bilo vmes še neurje, sam ne bo znal najti poti nazaj do doma. Zato se bo zaradi lakote najbrž zatekel h kakšni stanovanjski hiši," je podjetnica Špela Kastelic, znana tudi iz šova Vražje dame, zapisala na Facebooku. Po zadnji informaciji se je Piko nahaja na cesti proti Pečarju. "Tam je bil ob 5:00 zjutraj. Litijska cesta proti Besnici," je še dodala in prosila: "Prosimo, da nas vsak, ki bi videl Piccola, pokliče na 041 605 225 ali 041 38 77 68."

O falotu smo mediji poročali že leta 2020, ko je prav tako zbežal. Špela je takrat povedala, da ni nevaren, a se tujcem ne pusti prijeti, zato je treba obvestiti družino. 

Upamo, da se lepi Piko kmalu najde.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.