Magazin > VIP
5366 ogledov

Zvezdnica se na smrt boji, da bo ob nos

Caitlyn Jenner Instagram
Tako grozo trenutno preživlja članica klana Kardashian.

"Pred kratkim so mi odstranili posledice sončnih opeklin. V opozorilo: Vedno uporabljajte kremo za sončenje," je Caitlyn Jenner napisala na Instagramu in dodala fotografijo, na kateri je skoraj ob konico nosu. 

"Njen največji strah je, da bi se težava razširila in bi bila ob nos. Čisto jo je potrlo. Po vseh plastičnih operacijah nosu, ni več veliko materiala, ki bi ga lahko rešili," je za RadarOnline povedal vir. Caitlyn pa se je v času, ko je bila še Bruce, že zdravila za posledicami kožnega raka. 

68-letnica je zadnje čase sicer zelo obremenjena s tem, koliko časa ji je še ostalo na tem svetu, zato obupano kliče svojo odtujeno družino in jim hoče dopovedati, da si želi preživeti čim več časa z njimi, saj ne ve, koliko ji ga je še ostalo. Naj spomnimo, da so ji dekleta klana Kardashian-Jenner najbolj zamerila to, kako je v svoji biografiji javno blatila njihovo mamo Kris Jenner. 

A očitno ji kljub vsemu smisla za humor ne manjka, saj se je s prijatelji na ta račun šalila in rekla, da če je že na dnu, jo morda lahko vsaj oralno zadovoljijo.

 

Komentarjev 1
  • NeAnonimni 10:04 21.marec 2018.

    Da bi vsaj embalažo delal s tako plastiko, k se razgradi po par letih

Sorodne novice