Magazin
30 ogledov

Z obročkom do vulkana bele lave

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
S fantom sva se odločila za noro idejo in v erotični trgovini nakupila kopico pripomočkov za popestritev spolnega življenja. Moja vzburjenost in potreba sta rasli v nebo.

Kar trije vibratorji, nekaj mazil, obročkov, kroglic, kondomov in še marsikaj se je znašlo v najini košarici. Kljub temu, da mi je bilo na blagajni neznansko nerodno, sem komajda čakala, da prideva do doma in zadevice preizkusiva v praksi. V avtomobilu sva se ves čas otipavala tako, da sva v stanovanje prišla že pošteno vzburjena. Cunje so letele naokoli, vrečke pa sva obrnila, da je vsebina popadala na posteljo in že sva se lahko veselila novih igračk kot dva otroka. Fant mi je takoj požugal z velikim vibratorjem, katerega sem si izbrala, jaz pa sem segla po olju ter dodala, da brez tega ne.

Z veseljem je vzel stekleničko v roke, počakal, da sem slekla spodnjice, nato pa pošteno naoljil mojo češpljico, ki pa je bila tako ali tako že kar precej vlažna že od samega pogleda na vse tiste lepe stvari zanjo. Vedela sem, da so lubrikanti in olja korektne zadeve, toda učinek olja me je izredno presenetil. Najprej sem občutila močno toploto na svoji mucki, nato pa nisem čutila več ničesar. Niti fantovega prsta v luknjici, zato sem hitro pričela pogledovati proti velikemu vibratorju. Fant je videl, da tokrat od prsta ne bo posebnega zadovoljstva in je segel po gumijastemu velikanu ter z njim podrgnil po moji naoljeni špranjici. Čeprav je želel zares le podrgniti po njej, pa je umetni lepotec preprosto sam od sebe zdrknil v naoljeno češpljico. Polotil se me je tako blažen občutek, da ga ne znam opisati. Pogled navzdol mi je povedal da je vibrajoča pošast cela v moji mastni luknjici in prav nenavadno sem se počutila v neki čudni želji po še.


© iStockphoto

 
Fant je bil nad tem seveda presenečen in dejal, da bom potem poleg umetnega, dobila še ta pravega. Izbuljila sem oči, saj si nisem niti predstavljati upala, da bi imela v mali češpljici toliko robe, toda pasalo mi je in tudi šlo je povsem normalno, vzburjenost in potreba pa sta samo rasli v nebo.

Gumijastega tiča sem držala kar sama, ta pravega pa je namestil moj fant, kateremu pa je bilo zelo nenavadno ob še eni trdi zadevi, tam kjer tega doslej ni bil vajen. Bil je zelo previden, saj se je bal, da bi mi tresočo zadevico izbil iz roke in ker je bilo vse skupaj tako zelo naoljeno, bi mi lahko zdrknil pregloboko. Vem, da se sliši neverjetno, toda, če boste vsaj enkrat poizkusili olje, vam bo jasno.

Tako sva se drgnila kar nekaj časa, dokler si moj fant ni želel testirati še ene novosti, ki sva jo prinesla s seboj. Vedno mu je prišlo prezgodaj in ničkolikokrat sem morala potem ostati nepotešena, ali pa celo v kopalnici kar sama poiskati vrhunec, ki sem si ga tako močno želela. Njegova vzburjenost in emocije so bile očitno premočne, zato mu je precej hitro prišlo. Tega mu pač nisem mogla zameriti, saj se je trudil, kolikor se je pač dalo. Iz vrečke je vzel majhen gumijast obroček, ki je bil namenjen za moško spolovilo, ta pa naj bi zadržal prerano izlivanje beline, ki je ponavadi pomenila konec užitkov zame, saj je imel po orgazmu preveč razdraženo glavico, da bi lahko svojega junaka še enkrat poslal v akcijo.


© iStockphoto

 
S težavo je vendarle nataknil rumen obroček, ki se mi je zdel še posebej zanimiv zaradi izboklinice na zgornji strani, ki naj bi drgnila po mojem ščegetavčku in me tako dodatno vzburjala. Prav vsake novosti sem se izjemno veselila in komajda čakala, kdaj bova zopet nadaljevala. Opazila sem, da je imel korenjaka še bolj trdega in otečenega kot ponavadi, rožnata glavica pa je bila tako nabrekla, da se je kar bleščala.

Tudi v češplji sem ga drugače čutila, njegova zanesljivost pa se je nenavadno povečala. Zdelo se mi je, da še nikoli ni prodiral vame tako zanesljivo in brez strahu ter s toliko želje po tem, da bi mi ugodil. Šel je povsem do konca in zares sem občutila izboklinico z obročka na svojem ščegetavčku, ki je nabreknil kot še nikoli. Čutila sem, da mi tokrat tisti ta pravi orgazem z naravnim korenjakom ne uide in ko mi je prihajalo, sem se počutila kot boginja. Vzklikala sem vse mogoče, celo opolzke stvari, za katere mi je bilo potem še kako nerodno, on pa je še vedno zabijal svojo čvrsto korenino vame, kot da se ne bi nič zgodilo. Ko je videl, da sem nemočna obležala, ga je potegnil ven. V obraz je bil popolnoma zaripel, s prsti pa si je hitel snemati obroček, ki je v nekaj sekundah poletel na drugi konec sobe, ubogi tič pa se mu je spremenil v vulkan bele lave, ki kar ni želela prenehati z izbruhi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.