Magazin
21 ogledov

Zaradi dekolteja je ne bi spustili na letalo

letalo Shutterstock
Pri enem od ameriških letalskih prevoznikov so se morali opravičiti ženski, ki so jo pred letom opozorili, da ima preveč drzen dekolte.

Gospa, ki se je predstavila z imenom Avital, se je vkrcala na letalo ameriškega letalskega prevoznika Southwest Airlines, ki je poletelo iz Los Angelesa proti New Yorku.

Ko je vstopila na letalo, jo je prestregla članica posadke in jo opozorila, da je neprimerno oblečena, saj ima preglobok dekolte. Potnica je pripombe ignorirala, saj sama ni videla ničesar spornega v svojem slogu oblačenja. Za časopis The Sun je povedala, da je imela oblečeno preprosto bombažno obleko. "Nisem dovolila, da bi pripomba članice posadke vplivala na to, kako se bom oblekla," je dejala za omenjeni časopis in dodala: "Oblačim se lahko, kakor želim, to je samo moja stvar. Moj dekolte ni vplival na potek letenja, letalo se ni niti pokvarilo niti zrušilo."

Letalski prevoznik je potnici že ponudil vračilo celotne kupnine letalske vozovnice, vendar so pri tem dodali, da se morajo njihovi potniki okusno oblačiti, saj je takšna politika podjetja.

"Od potnikov pričakujemo, da se oblačijo okusno, saj se bodo le tako drugi potniki sprostili," je dejal predstavnik za odnose z javnosti iz omenjene letalske družbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.