Magazin
66 ogledov

Zaradi orgazmov hodijo drugače

Salma Hayek FameFlynet
Belgijski znanstveniki so s pomočjo raziskave odkrili, da ženske, ki med seksom redno doživljajo orgazem, hodijo drugače.

Znanstveniki so pod drobnogled vzeli skupino žensk, ki redno doživlja orgazme z masturbacijo, in skupino žensk, ki vrhunce redno doživlja med seksom. S kamero so posneli njihovo hojo, ki so jo nato ocenjevali številni seksologi, ki niso vedeli, na kakšen način so posamezne ženske prišle do orgazmov. Ugotovili so, da ženske, ki redno doživljajo vaginalni orgazem, hodijo bolj živahno, bolj premikajo medenico, njihov korak pa je bolj okreten. Znanstveniki pravijo, da pri hoji tudi bolj zibljejo v bokih.

Rezultati raziskave so povsem pričakovani, pravijo znanstveniki, saj orgazmi sproščajo celotne mišice, preprečujejo stres in dajejo energijo, vse to pa zaznamuje žensko hojo. A niso samo znanstveniki tisti, ki lahko ločijo žensko, ki redno doživlja vaginalni orgazem, od tiste, ki ga ne. Običajni ljudje jo bodo lahko prepoznali po njeni čutnosti, energičnosti in lahkotnem gibanju.

Komentarjev 2
  • jokovine 18:35 07.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • KOJAK 22:01 04.junij 2012.

    Moja po sexu hodi kot John Wayne ...