Popotnik
7281 ogledov

Gneča na mejnih prehodih: Za izhod iz države boste čakali tudi več kot dve uri

Meja med Hrvaško in Slovenijo mejni prehod Profimedia
Na prometnoinformacijskem centru potnikom priporočajo, da pred prečkanjem meje pripravijo vse dokumente.

Poletna sobota je ponovno prinesla tudi gnečo na slovenskih cestah. Promet je močno povečan na večini mejnih prehodov s Hrvaško, vozniki pri izstopu iz Slovenije ponekod čakajo več kot dve uri. Na podravski avtocesti pred prehodom Gruškovje je nastala šestmetrska kolona, poroča spletna stran prometnoinformacijskega centra. Na prehodih Gruškovje, Petrina in Vinica vozniki osebnih vozil za izstop iz Slovenije čakajo več kot dve uri, na Jelšanah in Dobovcu pa med eno in dvema urama.

Zastoji tudi na cestah, ki vodijo k mejnim prehodom

Na avstrijski strani Karavank proti Sloveniji je nastala petkilometrska kolona, predor pa občasno zapirajo.

Zastoji nastajajo tudi na cestah, ki vodijo k mejnim prehodom Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane, Vinica in Metlika proti Hrvaški.

Na prometnoinformacijskem centru potnikom priporočajo, da pred prečkanjem meje pripravijo vse dokumente. Prav tako svetujejo, da vozniki pred odhodom na dopust preverijo svoje vozilo, se na pot odpravijo spočiti in si privoščijo več postankov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Thomas_Tracy 10:09 24.julij 2021.

    Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro. Moja zadnja plača 26395 USD od te enostavne in preproste službe. To je neverjetno in zasluži super. Noben šef, Za več tukaj ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice